Netflix skynder sig at fjerne vigtig scene fra populær serie

05/10/2021

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Netflix har været tvunget til at fjerne en vigtig scene fra det første afsnit af den populære serie Squid Game

Mest læste i dag

Squid Games popularitet har resulteret i, at serien er gået viralt på nettet. Serien er blevet en af de mest populære af slagsen på Netflix nogensinde, og nu bliver en tilfældig persons telefon bombarderet med opkald fra fremmede.

Efter serien på fremtrædende vis inkluderede et rigtigt telefonnummer i serien, har Netflix meddelt, at de vil redigere dele af den af den koreanske hitserie, for at beskytte nummerets ejer.

Allerede nu er telefonnummeret blevet fjernet i flere lande, men det vises dog fortsat i det første afsnit af serien i flere lande. Blandt andet i Australien, skriver News.com.au.

Telefonnummeret er på et visitkort, der bliver givet til hovedpersonen, Seong Gi-hun (Lee Jung-Jae), af en mystisk mand på en metrostation. Det er sådan, han får sin invitation til spillet. Det er til dette nummer, at flere nysgerrige seere har ringet.

Foto: Netflix

Men eftersom nummeret tilhører en reel person, der ikke har nogen relation til Netflix, har streaminggiganten valgt at træffe foranstaltninger for at beskytte personens identitet.

"Sammen med produktionsselskabet arbejder vi på at løse dette problem, herunder redigering af scener med telefonnumre, hvor det er nødvendigt," lød det fra Netflix til The Independent.

Ejeren af nummeret sagde til det koreanske medie Money Today, at han havde modtaget et 'endeløst' antal opkald og beskeder, siden tv-serien havde premiere den 17. september.

"Det er kommet til det punkt, hvor folk ringer dag og nat på grund af deres nysgerrig. Det aflader min telefons batteri, og den slukker," sagde manden, der er fra Gyeonggi-provinsen i Sydkorea. "Først vidste jeg ikke hvorfor, men så fortalte min ven mig, at nummeret var i serien."

Manden siger, at han i øjeblikket får omkring 4.000 opkald om dagen takket været Netflix' fejl. Efter den første visning i serien, vender nummeret tilbage på en række hurtige billeder af visitkortet.

Det er ikke det første problem, som Squid Game har ført med sig for Netflix. Som følge af seriens store popularitet, meddelte en koreansk internetudbyder i sidste uge, at de ville sagsøge Netflix for at have øget trafikmængden for meget.

Anbefalet til dig