NETOP NU: Flere restriktioner rammer danskerne

Nyheder
Foto: Shutterstock
Nu rammes danskerne igen af restriktioner.

Mest læste i dag

Der er nye restriktioner på vej.

Det billede tegner sig i løbet af onsdag. Først kom det frem, at regeringen indkalder til pressemøde i løbet af eftermiddagen. Nu tyder det på, at det vil betyde flere restriktionerne for borgerne i en del af landet.

Statsministeriet indkalder til pressemøde i dag, onsdag den 4. november kl. 16.00 i Eigtveds Pakhus ved Udenrigsministeriet. På pressemødet vil der blive givet en status på situationen med COVID-19-smitte i mink samt håndteringen heraf, oplyser Statsministeriet.

Flere restriktioner

B.T skriver, at mediet er kommet i besiddelse af oplysninger om en muteret coronavirus, der er vandret fra mink til mennesker og har siden spredt sig kraftigt blandt borgerne i Vendsyssel i Nordjylland.

Det betyder, at er der nye restriktioner for mennesker på vej i det nordjyske. Dette er et tiltag, der skal stoppe spredningen af coronavirussen fra mink.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig