NETOP NU: Regeringen indkalder til pressemøde i dag

Foto: Shutterstock

Coronasituationen får nu regeringen til at indkalde til pressemøde.

Senere i dag er der pressemøde om den aktuelle coronasituation i Danmark og udlandet. 

Det fortæller nyhedsbureauet Ritzau. 

Det er udenrigsminister Jeppe Kofod (S), justitsminister Nick Hækkerup (S) og transportminister Benny Engelbrecht (S), der vil tale til den fremmødte presse. Det sker på et kort såkaldt doorstep-pressemøde, der finde sted ved ved Udenrigsministerie. 

Det vides ikke præcis, hvad pressemødet vil dreje sig om. Ritzau er dog i besiddelse af en ledetråd, der tyder på at mødet kommer i forlængelse af et ekstraordinært møde, der blev gik i gang klokken 14.30 fredag eftermiddag. 

Læs også

Melder ud: Disse danskere skal testes dobbelt så meget

Efter ekstraordinært møde

Tidligere fredag blev det meldt ud, at Udenrigspolitisk Nævn var blevet indkaldt til et ekstraordinært møde. Mødet var med de tre ministre, der netop nu bekræftes at holde pressemøde senere fredag. 

Der var kun et punkt på dagsordenen i Udenrigspolitisk Nævnt, viser indkaldelsen: Orientering om grænserestriktioner og rejsevejledning. 

Det tyder på, at ind eller udrejse af Danmark nu begrænses. Det bekræftes af Ritzaus oplysninger, der skriver at pressemødet netop vil handle om ind- og udrejserestriktioner i forbindelse med coronavirussen. 

Pressemødet går i gang klokken 16.30. 

Læs også

Slår alarm: Patruljevogn ramt

 

 

 

Læs også