Nets udsender advarsel til alle danskere om ny besked

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er det til at spidse ører.

Lige nu læser andre også

Nets har netop udsendt en vigtig advarsel til danskerne via den populære app 'Mit digitale selvforsvar'.

Navnet Nets vækker garanteret en klokke eller to hos mange danskere, men der er også flere, der ikke helt er klar over, hvad virksomheden omfatter.

Nets er en betydningsfuld nordisk udbyder af omfattende betalings-, kort- og informationsservices, hvorfor der også skal spidses ører, når de udsender en advarsel.

Sagen er den, at der er en svindel-sms i omløb, som ser ud til at komme fra Nets.

I sms'en prøver svindlerne til at få dig til at klikke på et link, men det skal du ikke gøres. I stedet opfordrer Nets dig til at slette beskeden.

Her kan du læse hele advarslen.

"En sms forsøger at lokke ofre til en forfalsket webside. Den ser ud til at komme fra Nets og lyder:

”Sikkerheden for alle dine fremtidige køb stoppes indenfor 48 timer, medmindre dine oplysninger opdateres på nedenstående link. <link>”

Det er svindel.

Bagmændene forsøger at lokke modtagerne af sms’en til at gå ind på en side og indtaste deres kontooplysninger. Undlad at besvare sms’en, den kan blot slettes.

Du kan hjælpe Nets ved at videresende Nets-relaterede mails eller sms’er med forsøg på svindel til phishing-alerts@nexigroup.com."

Herunder kan du se et eksempel på beskeden, der florerer.

Foto: Mit digitale selvforsvar

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig