Nets udsender alvorlig advarsel: Dine penge kan være i fare

Nyheder
Foto: Privat
Det er blevet tid til at spidse ører.

Lige nu læser andre også

For en måneds tid siden udsendte Nets en advarsel, og nu er den allerede gal igen.

Hvis man har sine hårdt opsparede penge kært, bør man tage Nets' advarsel yderst alvorligt. Dine penge kan nemlig være i fare.

Navnet Nets får garanteret en klokke eller to til at ringe hos de fleste danskere, men det er ikke alle, der er klar over, hvad virksomheden omfatter.

Nets er en betydningsfuld nordisk udbyder af omfattende betalings-, kort- og informationsservices. Med andre ord skal der altså spidses ører, når de udsender en advarsel.

Ligesom sidst så er det en svindemail, der er i omløb.

Mailen, der bliver udsendt i Nets' navn, forsøger at få uskyldige ofre til at klikke på et medsendt link via en 'Annullere Transaktionen'-knap, men det skal du under ingen omstændigheder gøre.

Nets skriver videre, at svindlerne forsøger at lokke dine kortoplysninger ud af dig, hvilket med andre ord betyder, at det kan blive en dyr omgang at hoppe i fælden.

Hvis du har modtaget eller modtager en mail, skal du ikke foretage dig andet end at slette den.

Selve advarslen

Herunder kan du læse hele advarslen:

"Der er igen en mail i omløb fra svindlere der udgiver sig for at være fra Nets. I mailteksten beskrives en transaktion til remitly.com hvor man opfordres til at klikke på en blå tekst ved navn 'Annullere Transaktionen' med henblik på refusion.

Svindlen har til formål at lokke kortoplysninger etc. ud af dig og er såkaldt phising svindel. Undlad at besvare denne mail og klik ikke på boksen.

Mailen kan blot slettes. Husk at du kan hjælpe Nets ved at videresende Nets-relaterede mails med forsøg på svindel til phishing-alerts@nexigroup.com."

Herunder kan du se et eksempel på en svindelbesked.

Foto: Mit digitale selvforsvar

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig