Netto-butik ville gå discountvejen - men pludselig vendte de på en tallerken

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En slutning blev til en ny start for butikken.

Lige nu læser andre også

På Amager Landevej er der nu igen et Netto at finde.

I en kortere periode var der nemlig en Basalt-butik at finde på adressen, men tilbage i maj måned meldte Salling Group ud, at der ikke længere var behov for ultradiscountkæden.

Det skriver Københavnliv.

Den Netto-butik, der snart åbner, bliver dog langt fra den samme som før.

Det bliver nemlig en butik, der huser det nye Netto-koncept, der kaldes 3.0, hvor der er et øget fokus på indkøbsoplevelsen.

“Vi har ganske enkelt revitaliseret hele vores butikskoncept, som har fået en gennemgribende makeover. Kernen i vores nye koncept vil stadig være det, som man som kunder kender: Nemlig gode varer til de bedste priser. Men med vores 3.0 koncept vil vi i endnu højere grad gerne skabe butikker, som det er rart at være i for kunder og medarbejdere”, lyder det fra Braw Bakir, der er direktør i Netto i en pressemeddelelse.

For eksempel vil convenience-varer have sin egen afdeling, så det er lettere at finde de nemme måltider.

Udover omrokeringer i butikken bliver der også præsenteret nye måder at betale på.

Der vil fremover både være mulighed for at benytte både selv-scanningskasser og Scan&Go.

“Vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel, som går mod markante frugt- og grønt-afdelinger og en enkel og nem navigering i butikken. Det skal være behageligt at handle her, og på tværs af hele butikken vil man møde en styrket oplevelse, som vi håber, at kunderne vil tage rigtig godt imod”, udtaler Isabela Caroline Silva, der er butikschef i den nye Netto-butik.

Dørene åbner den 10. august klokken 07.30, hvor der vil være mulighed for at nyde en kop kaffe samt en scone, mens Netto eget jazzband aflægger et visit.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig