Netto deler stor nyhed: Den 23. februar sker det

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sæt kryds i kalenderen.

Mest læste i dag

Med en frisk vind i sejlene annoncerer Netto åbningen af en spritny butik på det ikoniske hjørne af Kastrupvej og Sigræsvej, et velkendt handelspunkt for områdets beboere.

Dette sker efter en periode med store forandringer i dansk detailhandel, hvor Rema1000's aftale om overtagelse af Aldi-butikkerne faldt til jorden, og konkurrencemyndighederne dikterede en omfordeling af de eftertragtede lokationer.

Den kommende Netto-butik, der åbner dørene den 23. februar kl. 08.00, lover ikke kun dagligvarer af høj kvalitet men også en indkøbsoplevelse, der sætter nye standarder.

Butikschef Cengiz Tintas er spændt på at byde velkommen til de første kunder og understreger butikkens ambition om at skabe en behagelig og forbedret shoppingoplevelse.

"Det skal være behageligt at handle her, og på tværs af hele butikken vil man møde en forbedret oplevelse, som vi håber, at kunderne vil tage rigtig godt imod," fortæller Tintas til KøbenhavnLiv.

Fejringen af den nye Netto starter allerede en halv time før den officielle åbning, hvor kaffe og gulerodsboller vil være på menuen for de morgenfriske borgere.

Åbningen i Kastrup er en del af Nettos ambitiøse plan om at lancere eller renovere 75 butikker i 2024.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig