Netto får stor bøde: Toiletkumme kun 3,5 meter fra fødevarelager

Af: Thea Andersen

|

08/12/2023

Nyheder
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
En Netto-butik har fået en sur smiley og stor bøde for deres håndtering af fødevarer.

Mest læste i dag

Det går ikke ligefrem den rigtige vej for Netto på Nørrebrogade 170 i København.

For hvad der startede med en mellemfornøjet smiley er blevet skiftet ud med en sur smiley, efter Fødevarestyrelsen var forbi butikken den 4. december.

Her kunne styrelsen konstatere, at der ikke var fulgt op på indskærpelsen fra forrige kontrolbesøg, hvor der var direkte adgang fra toiletterne til lokaler, hvor der håndteres fødevarer, hvilket der ikke må være.

"I kælderen hvor virksomheden har fødevarelager, er der i direkte forlængelse af fødevarelager et åbent område hvori virksomhedens personaletoilet er placeret, der ikke et forrum til toilettet, og derved er der direkte adgang fra toilettet til lokaler hvor der opbevares fødevare, der er ca. 3,5 m fra toiletkummen til lager hvor fødevarerne opbevares," fremgår der af kontrolrapporten.

Ligesom ved sidste besøg, havde virksomheden ingen bemærkninger.

Ikke desto mindre endte kontrolbesøget, der varede i en halv time, med at koste butikken en sur smiley og en bøde på 10.000 kroner.

Du kan finde hele kontrolrapporten her.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig