Netto, Føtex m.fl. med vilde smørtilbud i december: Her koster Lurpak under 7 kroner

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Du kan med fordel vente en enkelt dag med at købe smør.

Mest læste i dag

Den danske vinter bringer ikke kun sne med sig, men også faldende priser på smør. 

Det er næsten blevet en tradition, at de danske supermarkeder starter en smørkrig op i juletiden, og i år er ingen undtagelse.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Allerede nu ser vi, at supermarkedskæden Meny har sænket prisen på en pakke Lurpak til rekordlave 6,95 kroner, såfremt man er medlem.

Netto vil fra lørdag sælge en pakke Lurpak til samme lave pris, mens Bilka starter fredagen med at tilbyde tre pakker Kærgården for kun 20 kroner. 

Økologi-entusiaster kan også være med, da Føtex fra fredag sælger en pakke økologisk Arla-smør for blot 10 kroner.

Historien om faldende smørpriser går dog ikke altid glat, og tidligere har vilde smørtilbud udløst håndgemæng, massive køer og rasende kunder.

Hvis man tør begive sig ud på jagt efter billig smør til julebordet, bør man dog overveje at bevare roen. Priserne kan nemlig falde yderligere.

Jacob Krogsgaard Nielsen, pressechef ved Salling Group, vil ikke afsløre, hvor langt priserne kan falde, men han peger på, at flere tilbud kan være på vej:

“Jeg vil i hvert fald sige, at det her er et rigtig godt startbud fra os i Netto, Bilka og Føtex, og mon ikke der er mere på vej.”

Selvom de lave smørpriser ikke nødvendigvis er en overskudsforretning, forsikrer pressechefen, at supermarkederne ikke lider økonomisk på trods af de gode tilbud.

Anbefalet til dig