Netto har skruet prisen på Lurpak helt i bund: Nu følger Rema 1000 trop

Af: Thea Andersen

|

07/12/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Smør-krigen er godt i gang.

Mest læste i dag

Julen er som bekendt hjerternes fest, men for supermarkederne er det den tid på året, hvor krigen om at lokke kunderne til intensiveres.

En af de varer, som især bruges som lokkemiddel, er 'det hvide guld', og hvis du er blandt dem, der kun ønsker Lurpak, når der skal smør på brødet, så bør du læse med her.

Vi har nemlig taget et kig på de nuværende og kommende tilbudsaviser, og her kan vi se, at der er flere gode tilbud på Lurpak. 

Netto

Netto kører i øjeblikket med et rigtig godt tilbud på Lurpak.

For den nette sum af 6,95 kroner kan du få en pakke Lurpak smør eller smørbar. Du må dog kun købe seks pakker til denne pris, inden du skal op og betale den almindelig stykpris.

Nettos nye tilbudsavis lander lørdag, og heri kan vi se, at Lurpak-tilbuddet fortsætter. Det betyder, at du helt frem til den 15. december kan købe Lurpak til den fordelagtige pris i Netto.

Rema 1000

Har du ikke en Netto i nærheden af, hvor du bor, så kan vi glæde dig med, at der snart kommer et ligeså godt tilbud i Rema 1000.

Fra den 10. december til den 16. december kan du hos Rema 1000 få Lurpak smør, smørbar eller let smør for blot 7 kroner. Normalt ligger prisen på en pakke på 26,95 kroner. Så, ja - du sparer næsten 20 kroner på hver pakke, du køber.

Begrænsningen er den samme som i Netto: maksimalt seks pakker per kunde.

Du kan finde tilbuddet herunder.

Foto: Tilbudsaviseronline.dk

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig