Netto og Føtex har fået nok: Bliv væk!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Salling Group taler nu ud.

Mest læste i dag

Kunder på indkøb i Netto og Føtex i Borupgårdcenteret, Snekkersten, har fået en uventet, men charmerende overraskelse i form af en stor rød kat, der har valgt supermarkederne som sin nye legeplads.

Den firbenede gæst, som har været en jævnlig besøgende siden 2022, har hurtigt vundet hjerter blandt kunderne, selvom dens tilstedeværelse rejser spørgsmål om fødevaresikkerhed.

Det skriver Helsingør Dagblad.

Den pelshætte, der er blevet døbt Aslan, har vist sig at være i godt humør og velplejet, hvilket har fået mange katteelskere til at undre sig over, hvad der ikke er at kunne lide. Men ikke alle er lige begejstrede. Fødevarestyrelsen melder klart ud, at Aslans udflugter fra lejligheden, der ligger tæt på supermarkederne, gør den fra kæledyr til skadedyr i deres øjne.

"Katte spiser mus og rotter levende, de har bakterier og dyr i pelsen, de kan give allergiske reaktioner hos mennesker og et bid fra en kat, der føler sig trængt, er ikke til at spøge med," forklarer en repræsentant fra styrelsen. Det er en bekymring, Salling Group, som driver de to butikskæder, tager alvorligt.

På trods af Aslans popularitet blandt kunderne, har butikscheferne i centeret været nødt til at fjerne katten, hver gang den er blevet fundet på eventyr mellem hylderne. De har endda taget kontakt til ejeren for at diskutere problemet og understreger, at fremtidige besøg fra Aslan vil medføre en henvendelse til myndighederne.

Siden sidste torsdag synes Aslan at have taget en pause fra sine indkøbsture, men historien har vist, at den opdagelsesrejsende kat har en tendens til at vende tilbage.

Salling Group holder kortene tæt til kroppen omkring deres strategi for at sikre, at Aslan holder sig væk fra supermarkederne fremadrettet.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig