Netto til kendt dansker: “Ikke alle kan få et job i Netto”

11/12/2020

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Sådan lyder ordene fra HR-direktør Christian Dahl.

Mest læste i dag

Jesper “Jokeren” Dahl lægger ikke skjul på, at corona-krisen kan i den grad kradser hos den 47-årige kunstner. På sin Instagram-profil, kommer han også med et skarpt opråb til de danske poltikere, om at hjælpe kunstnere mere i denne tid. 

Derudover lægger han ikke skjul på, at han i den grad er arbejdssøgende - han vil nemlig gerne kunne betale børnepenge og have til en pakke smøger om dagen, skriver han på sin instagram profil. 

“Som skrevet før i dag og nu på flere medier er jeg arbejdssøgende! Jeg er fysisk i god form og har en anslået IK på 130-140, og står gerne i kassen i Netto, hvis det er det som skal til! Jeg bestod en HF i 1992 og rejste derefter til Los Angeles og producerede for den tid største og mest indflydelsesrige rappere og musikere, men har derudover ingen uddannelse. Jeg dedikerede mit liv til at være Jokeren, og valgte alt andet fra fordi jeg gik all in! Men som sagt: Jeg er ikke doven!” Sådan skriver Jokeren i sit opslag på det sociale medie, og det har fået Nettos HR-direktør, Christian Dahl til at kommentere på Jokerens opslag. 

Der bliver talt ned om arbejdet

“Super indstilling Jesper. Vi kender ikke hinanden, men jeg er HR direktør i Netto og vi har altid brug for gode kolleger med hjertet på rette sted og som er frisk på at smøge ærmerne op. Ikke alle kan få et job i Netto, men hvis du er frisk tager jeg gerne en kop kaffe med dig. Send en privat besked. Jeg ser frem til at høre dig”

Til B.T. uddyber Christian Dahl nu, at han ikke mener, at Jokeren mente noget respektløst med opslaget. Men HR-direktøren kunne godt tænke sig, at man så lidt anderledes på menneskene bag kassen og dem som fylder varer på hylderne.

“Vi har over 14.000 ansatte i vores virksomhed, som alle sammen gør en forskel, og jeg vil bare gerne gøre op med den forestilling, at man bare kan få et job i Netto,” forklarer Christian Dahl.

Han fortæller også, at Netto er en virksomhed hvor der er plads til alle typer mennesker - men at det er afgørende at man vil det. Derudover synes han også, at det er synd, at så mange taler ned om arbejdet i Netto.

“Jeg synes i bund og grund, det er synd, at man taler ned om det arbejde, som så mange gør. For mange er det deres første job, fortsætter han. Noget, der danner grobund for deres arbejdsliv. Der, hvor man lærer at møde til tiden og være en del af et team,” lyder det fra ham.

Jokeren har endnu ikke vendt tilbage på Christian Dahls tilbud, men han understreger at det stadig står ved magt. 

Foto: Instagram

 

 

 

Anbefalet til dig