Nichlas sendte pakke med PostNord: Da han fik den tilbage, blev han mødt af et chokerende syn

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nichlas troede ikke sine egne øjne, da han igen så pakken.

Lige nu læser andre også

Det skulle have været en simpel forsendelse, men for 27-årige Nichlas Høier fra Ølsted blev det en sand rejse gennem logistikhelvede, da han forsøgte at sende en pakke med PostNord til England den 28. oktober.

Med en Stone Island-jakke, to dåser Redbull og en ubuden 'gæst' i form af en vægtskive på fem kilo har denne forsendelse udviklet sig til en frustrerende kamp for retfærdighed.

Det skriver Ekstra Bladet.

Inden Nichlas Høier skulle sende sin pakke til England, havde han på forsvarlig vis pakket den ind i bobleplast og flamingo-pakkefyld, men det var ikke nok til at beskytte den mod den tumult, den skulle gennemgå.

Pakken endte nemlig med at tage flere ture frem og tilbage mellem England og Danmark uden nogensinde at nå sin modtager.

Det mest forbløffende var dog, at pakken under rejsen pludselig blev noget tungere, end den oprindeligt var. Nichlas Høier havde oprindeligt vejet indholdet til omkring 4,5 kilo og betalt for forsendelse og told baseret på denne vægt.

Men pludselig modtog han en ekstraregning på 350 kroner, der hævdede, at pakken vejede 10,3 kilo. Dette førte til endnu en afvisning og en returflyvning til Danmark.

Da han skulle hente sin pakke igen, efter at den var kommet retur til Danmark, fik han en chokerende forklaring på, hvorfor den var blevet afvist:

"Da jeg gik ned i mit lokale supermarked for at hente min pakke, viste det sig, at der lå en vægtskive på fem kilo pakket ind i en pose, der var skubbet ind fra siden. Den har beskadiget min pakke. Jeg har ikke kunnet få fat på PostNord på noget tidspunkt for at få en forklaring", siger han til Ekstra Bladet.

Nichlas Høier har kæmpet for at få svar og retfærdighed i sagen, men PostNord synes at være utilgængelig. Han har forsøgt at kontakte dem gentagne gange, men telefonopkald, men han er endnu ikke kommet igennem til dem.

Nu er Nichlas fast besluttet på at søge retfærdighed gennem PostNords ankefunktion. Han kræver refusion for den beskadigede vare og ønsker også, at de dækker de 650 kroner, han har betalt for forsendelse.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig