Nicklas Bendtner løfter sløret for stor nyhed

Af: Thea Andersen

|

27/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nicklas Bendtner afslører stor - og glædelig - nyhed.

Mest læste i dag

Nicklas Bendtner og kæresten Clara Linnea Wahlqvist har taget et stort skridt i deres forhold.

Efter mere end et år som kærester, er de nemlig flyttet sammen – og de har tilmed fået en hund af racen dobermann sammen.

Det fortæller den 34-årige Nicklas Bendtner til Se og Hør ifølge B.T.

Clara Linnea Wahlqvist, der læser jura og arbejder som model, har indtil nu boet for sig selv i sin lejlighed. Men nu er hun altså rykket ind i Nicklas Bendtners hus i Hørsholm, hvor han tidligere var bosat sammen med ekskæresten Philine Roepstorff.

"Hun er basically flyttet ind hos mig. Hun har stadig sin lejlighed, men den lejer hun ud," lyder det fra Nicklas Bendtner til mediet.

Derudover fortæller han, at de har det godt, og at det gav mening for dem at anskaffe sig en hund, som de fik hjem i november.

"Vi har det kanon godt, og hun har haft hund hele livet, og det har jeg stort set også, så det med at kunne få en hund sammen gav bare mening for os. Og jeg bor på landet, hvor man næsten skal have hund, så vi købte en dobermann," lyder det. 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig