Nicklas Bendtner står til at tjene styrtende: Så mange millioner drejer det sig om

Nyheder
Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix
Såfremt Nicklas Bendtner lykkes med salget af sin bolig, kan han grine hele vejen til banken.

Mest læste i dag

Nicklas Bendtner og Sus Wilkins har investeret næsten 10 millioner kroner i en luksuslejlighed på Vesterbro, som ligger ganske tæt på hovedbanegården i København.

Kendisparret er dog endnu ikke flyttet ind i deres nye bolig, og den bagvedliggende årsag befinder sig i Nordsjælland.

Det er nemlig her, at Bendtners pragtvilla ligger.

Sådan skriver SE og HØR.

I april 2022 satte den tidligere fodboldstjerne nemlig sit imponerende hus i Høsterkøb til salg for 35 millioner kroner.

Huset, som Bendtner oprindeligt købte og renoverede med sin ekskæreste Philine Roepstorff i 2020, blev i sin tid handlet til 12,9 millioner, hvorfor Nicklas Bendtner altså står til at tjene lidt mere end 22 millioner kroner.

Selvom markedet har vist sig at være modvilligt, og huset har været til salg i to år, så har Bendtner ikke rykket en eneste krone på prisen.

Den beslutning kan både tyde på en vis stædighed, men også på en optimisme omkring, at den rette køber findes et sted derude.

Sus Wilkins er aktivt involveret i forsøget på at få solgt det store palæ på 427 kvadratmeter, som blandt andet byder på en tennisbane og et privat træningscenter.

Hun har nemlig delt en story på Instagram med boligens salgsannonce.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig