Niels afviste damer på stribe i Landmand søger kærlighed – sådan går det i dag

04/02/2020

Nanna Christina Smidt

Foto: Pressefoto TV2.
Det er efterhånden ved at være lidt tid siden, at Niels var med i Landmand søger kærlighed. Her afviste han alle kvinderne, og selvom han kom på romantisk date, så endte han uden kæreste.

Mest læste i dag

Niels var hurtig til at afvise damerene i Landmand søger kærlighed, og han havde ikke heldet med sig, hvilket nok også skyldtes hans kræsenhed.

Virkede kedelig på skærmen

46-årige Niels Skov Pedersen fra Ørum ikke havde heldet med sig til at finde kærligheden i den seneste omgang af Landmand søger kærlighed.

Selvom det ikke endte ud med en kæreste, så var Niels alligevel glad for oplevelsen. Dog synes han, at han virkede lidt kedelig på skærmen – og det ærgrer ham. Det fortæller han til Ekstra Bladet

”Det har været sjovt at være med. Jeg har dog også hele tiden tænkt meget over tingene, da jeg har haft mine børn in mente, så de ikke kom i klemme i skolen i forhold til de ting, jeg sagde og gjorde. Derfor er jeg også kommet til at virke lidt mere tør, end jeg er,” fortæller Niels til Ekstra Bladet til Reality Awards.

Han afslørede han dog, at han bestemt ikke er afvisende over for at medvirke i mere tv. Han fortæller, at hvis der er mulighed for mere tv, så kunne man sagtens se ham i det, men det kommer an på, hvad det er.

Ingen kærlighed til landmand

Når spørgsmålet falder på kærligheden, så ser det lidt kedeligt ud for Niels. Han har desværre ikke har haft heldet med sig endnu i forhold til at finde en kæreste.  Det er dog ikke noget der generer ham.

”Jeg har ikke fundet en kæreste endnu. Jeg leder efter den rigtige, så skal jeg nok give mig tid til hende, men ellers er det sjovere at bygge på mit hus. Jeg er aktiv på nogle Facebook-sider, ellers er jeg ikke rigtig aktiv efter at finde nogen. I øjeblikket bruger jeg meget af min tid på at bygge om. Ligesom jeg plejer. Jeg har altid alle mulige tåbelige projekter, så der er lang vej endnu,” slutter Niels af.

Så om du kommer til at se Niels i programmer som Ex on The Beach eller måske Gift ved første blik vides ikke, men det kunne være et sjovt bud.

 

 

Anbefalet til dig