Nike-chef afslører at han myrdede en 18-årig i 1965

Foto: Shutterstock
En mangeårig Nike-chef har afsløret, at han skød og dræbte en 18-årig i West Philadelphia.

Mest læste i dag

Larry Miller, chefen for Jordan Brand, der ejes af Nike, har tilstået er drab, der fandt sted i 1965, under et interview med Sports Illustrated.

"Jeg har dagligt fået det værre ved tanken," fortæller han om sine handlinger som 16-årig bandemedlem.

Indrømmelsen kommer i forbindelse med udgivelsen af hans bog.

Det skriver BBC. 

Miller fortæller således, at han havde sluttet sig til Cedar Avenue-banden i West Philadelphia, da han var 13 år, som førte til et alkoholmisbrug med daglig druk. 

Men da en ven blev myrdet af en rivaliserende bande, fortæller Miller, at han tog en pistol, drak sig fuld med tre venner og derefter tog ud for at få hævn. 

I stedet, den 30. september 1965, skød han 18-årige Edward White. 

"Det er det, der er med til at gøre det endnu mere vanskeligt, for der var slet ingen grund til det," siger han. 

Han afsonede fængselstid for drabet. 

Miller fortæller efterfølgende, at han længe har holdt denne del af sin fortid skjult for sine børn, venner og tætte forretningsforbindelser, hvilket han kalder vanskeligt. 

Larry Miller har været hos Nike siden 1997 og leder den daglige drift i Nike Basketball, Jordan Brand og Converse.

Han er også tidligere direktør for Kraft Foods og Campbell Soups og er tidligere præsident for Portland Trail Blazers basketballhold. 

Han siger, at han håber, at hans historie kan være med til at styre unge, udsatte mennesker væk fra et liv med vold samt inspirere tidligere fængslet mennesker, som han ønsker skal vide, stadig kan bidrage til samfundet. 

"En fejl, eller den værste fejl, man nogensinde har begået, skal ikke styre, hvad der sker resten af livet," siger han.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig