Stolt Niklas Landin bliver den første håndboldspiller til at gøre det

Af: Lucas Andreas

|

26/07/2024

Åbningsceremonien til OL finder sted fredag aften.

Lige nu læser andre også

Hele verdens øjne er i de kommende uger rettet mod Paris, hvor de Olympiske Lege løber af stablen.

Fredag bliver flammen tændt, men selv for en så rutineret Olympisk atlet som Niklas Landin fra de danske håndboldherrer, er legene noget ganske særligt.

Forberedelserne er også i fuld gang for Nikolaj Jacobsens tropper, men det er ikke kun på banen Niklas Landin skal gøre god figur.

For selvom de danske håndboldherrer først skal i aktion lørdag aften, så bliver fredag aften en uforglemmelig begivenhed for Niklas Landin.

Den 35-årige målvogter er udvalgt som Danmarks fanebærer ved OL, en ære han deler med sejleren Anne-Marie Rindom.

Selv lægger hovedpersonen ikke skjul på, at han er stolt og beæret over at få lov til det:

"Jeg tror, det bliver rigtig stort. Som jeg har sagt tidligere, er det noget, jeg er utrolig stolt af og beæret over at få lov til. Og som den første håndboldspiller, så det er klart noget, der kommer øverst på listen over ting, jeg har opnået i min karriere", lyder det fra ham med et smil, da Ekstra Bladet fangede ham torsdag i OL-byen.

Niklas Landin fortæller videre, at selvom tilbuddet om at være fanebærer var en stor ære, tog han sig alligevel tid til at overveje beslutningen grundigt:

"Inderst inde var det et ja, men jeg mente, at jeg skulle tænke over det, inden jeg svarede. Så det gjorde jeg, men jeg vidste godt, hvad jeg ville svare", forklarer han inden han fortæller, at det var et klokkeklart ja, men nok mere et spørgsmål om landstræneren synes det var en god ide.

Ikke desto mindre skal Aalborg-målmanden bære fanen i aften i hvad der bliver hans sidste OL og sidste opgave med landsholdet.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig