Niklas Landins tid lakker mod enden: Nu taler han ud

03/05/2023

Jesper Bengtson

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Nu er det snart slut for Niklas Landin.

Mest læste i dag

Niklas Landin er snart fortid i tysk håndbold, da han er i gang med sin sidste sæson i Kiel, der i skrivende stund fører den tyske håndboldliga.

Han har siden 2012 begået sig i den tyske Bundesliga, og her har han repræsenteret THW Kiel siden 2015.

Men nu er eventyret snart slut. Sådan skriver B.T.

“Vi har sådan et fint hæfte med parkeringsbilletter. Den bliver bare tyndere og tyndere, for hver gang der går. Nu kan jeg jo se, at der kun er tre kampe tilbage – og så lige en Champions League. Så fire hjemmekampe endnu. Det synes jeg ikke er super meget efter otte år. Så kommer det tæt på nu”, udtaler Niklas Landin til B.T.

Til sommer vender Landin nemlig hjem til Danmark igen, hvor han får et par holdkammerater, han kender særdeles godt i forvejen.

Landsholdsmålmanden skal nemlig tørne ud for Aalborg Håndbold, hvor både Henrik Møllgaard og sygemeldte Mikkel Hansen allerede er at finde på holdkortet.

Niklas Landin glæder sig til at komme hjem til det danske, hvor hverdagen vil være meget forskellig fra den, han kender nu.

Især de lange udebaneture kommer han ikke til at savne, hvor han i Tyskland tidligere har oplevet, at en udebanetur kunne vare over to dage, fra han tog hjemmefra, til han kom hjem igen.

Niklas Landin fortæller yderligere til B.T., at han er parat til at tage hjem igen, og at der ikke er nogen stress i forhold til alt det praktiske omkring flytningen.