Nikolaj Jacobsen deler ærlige ord: "Vi får langt større problemer, end der er nødvendigt"

Nyheder
Foto: Imago/Ritzau Scanpix
Efter kampen mod Egypten stillede den danske landstræner op til interview.

Lige nu læser andre også

I går kunne Nikolaj Jacobsen juble over, at hans trup sikrede sig to point efter en sikker sejr mod Egypten.

På trods af, at det blev til en sejr, var han ikke tilfreds med alt, hvad der skete. Der var nemlig især én ting, som han slet ikke var tilfreds med.

Kampen mod Egypten endte med et resultat på 30-27 til Danmark. De lagde godt ud, men i anden halvleg var det ikke ligefrem et højt niveau, der blev leveret fra danskernes side.

Efter kampen lagde Nikolaj Jacobsen ikke skjul på, at han ikke var tilfreds med den danske indsats. Han mente nemlig, at de brændte alt for mange chancer. 

"Det var to forskellige halvlege. Jeg er rigtig glad for første halvleg og måske knap så meget for anden. Vi brænder for meget, og vi får ikke scoret på de chancer, vi skal," udtalte Nikolaj Jacobsen til TV 2 Sport.

Han gav også udtryk for, at det ikke var helt godt i defensiven. Her begyndte håndboldherrerne at foretage sig ting, som der ikke var nogen grund til at gøre:

"Vi begynder at gøre nogle ting defensive, som er unødvendige. Vi tager alt for meget højde på nogle tidspunkter, der gør, at vi får langt større problemer, end der er nødvendigt," lød det fra landstræneren.

Selvom Nikolaj Jacobsen uden tvivl havde håbet på mere, kunne han alligevel glæde sig over, at det blev til en sejr.

Det vil sige, at de danske herrer er ubesejrede efter to kampe og lad os da endelig krydse fingre for, at det fortsætter sådan.

Frygter ingenting

Udover de sportslige udfordringer er der også sikkerhedsmæssige bekymringer i Paris.

Onsdag oplevede byen en bombetrussel nær Parc des Princes, hvilket førte til evakueringen af det internationale pressecenter ifølge det norske medie VG.

Alligevel føler Nikolaj Jacobsen sig tryg i OL-byen. Han har udtalt til Ekstra Bladet, at det (terror, red.) fylder lige præcis ingenting, og at holdet har fuldt fokus på det, der skal ske på håndboldbanen.

Anbefalet til dig