Nikolaj Jacobsen er stolt over det: Hans kone synes, at han gør det for meget

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Danmark har fået en god start på EM.

Lige nu læser andre også

EM i herrehåndbold er i fuld gang, og Danmark har haft en flot start med to sejre i de første to kampe.

Derfor er landstræner Nikolaj Jacobsens også yderst aktuel, og nu er detaljer fra hans personlige liv kommet frem i rampelyset, da han i et interview i TV 2-programmet 'Playmaker' åbner op omkring sit familieliv.

Det skriver SE og HØR.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Nikolaj Jacobsen er kendt for sit til tider heftige temperament på håndboldbanen, men sagen er altså en lidt anden, når det kommer til familien. Her er landstræneren nemlig ikke helt så hård, som han er på sidelinjen, når landsholdet spiller kamp.

Nikolaj Jacobsen, der er far til tre, beskriver sig selv som ekstremt blød over for sine børn; et træk som han indrømmer kan føre til en overforkælelse i hans kones øjne.

"Jeg ved, at Lenette synes, jeg forkæler mine børn for meget", siger han i 'Playmaker'.

Den danske landstræner, der er vokset op med færre midler, hvor der ikke var råd til at rejse, føler nu en dyb taknemmelighed for at kunne give sine børn de muligheder, han selv ikke havde:

"Jeg har det sådan, at jeg har muligheden for det. Det havde mine forældre ikke. De forkælede os så på nogle andre måder", udtaler han og forklarer videre, at han er stolt over at kunne hjælpe sine døtre økonomisk, nu hvor de begge er under uddannelse.

Nikolaj og Lenette Jacobsen har været mand og kone siden 1999, og de har sammen Freja på 25, Sille på 22 og Linus, der er 15 år gammel.

Anbefalet til dig