Nikolaj Jacobsen får hele internettet til at grine efter opslag om kvindelandsholdet

Foto: Stian Lysberg Solum/AFP/Ritzau Scanpix
Foto: Stian Lysberg Solum/AFP/Ritzau Scanpix
Landstræneren får nu hele internettet til at grine.

Mest læste i dag

Lørdag delte herrelandstræner Nikolaj Jacobsen på Instagram sine tanker omkring papirsblomsterbinding med Håndboldherrerne, og her fik han hele internettet til at grine.

Baggrunden for hans humoristiske opslag var en række citater fra kvindelandsholdsspillerne om deres kreative aktiviteter som papirsblomsterbinding og puslespil. 

Kommentarsporet fik også opmærksomhed fra landsholdsstjernen Sarah Iversen, der reagerede med tre grine-emojis.

Det skriver B.T.

I et interview med B.T. udtrykker Sarah Iversen glæde over opslaget og nævner, hvordan hun selv undrede sig over idéen om kreative aktiviteter som malebøger og puslespil. 

Dog indrømmer hun, at hun nu er engageret i hækling og får hjælp fra holdkammerater som Anna Kristensen, Helena Elver, Kristina Jørgensen og Elma Halilcevic.

Selvom hun ikke er særlig dygtig til hækling, sætter Sarah Iversen pris på de kreative pauser, som også inkluderer bordtennis, brætspil og musikquiz. Hun ser det som en måde at trække stikket og tale om noget andet end håndbold.

Niklas Landin og Henrik Møllgaard reagerede også i kommentarsporet og udtrykte deres modvilje mod idéen om papirsblomsterbinding. 

Landin skrev, han ikke var klar til det, mens Møllgaard humoristisk påpegede holdets interesse for bordtennis, brætspil og musikquiz.

Sarah Iversen opfordrer dog med et glimt i øjet Håndboldherrerne til at prøve det, og hun foreslår endda at sende dem en pakke som en udfordring. 

Du kan se landsholdstrænerens opslag samt reaktionerne herunder.

Anbefalet til dig