Nikolaj Jacobsen har stort ønske til Mikkel Hansen

Af: Lucas Andreas

|

19/02/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mikkel Hansen spillede med sin klub Aalborg håndbold final four i den danske pokalturnering over weekenden.

Mest læste i dag

I den danske håndboldverden er Mikkel Hansen kendt som en af sportens største navne, men selv de bedste kan komme under kritisk observation. Efter en pokalsemifinale, hvor Hansen scorede 13 mål, hvoraf 11 var fra straffekast, har den danske landstræner, Nikolaj Jacobsen, udtrykt et ønske til Mikkel Hansen.

Han drømmer nemlig om at se større skarphed fra stjernen i åbent spil.

Under TV 2s dækning af pokalfinalen udtrykte Jacobsen anerkendelse af Hansens evner som assistkonge, men understregede samtidig behovet for en forbedret målfarlig præstation. "Mikkel gør det fint, men han skal være mere målfarlig," sagde Jacobsen, der lægger vægt på vigtigheden af direkte mål frem for blot gode afleveringer. Jacobsen ser gerne, at Hansen bringer "lidt mere farlighed" og "lidt mere løb ind i boldene" i sit spil på landsholdet.

Det skriver TV2

Denne kritik blev yderligere understøttet af TV 2 Sports håndboldekspert, Bent Nyegaard, efter en pokalfinale, hvor Aalborg, med Hansen på holdet, tabte til GOG. Hansen scorede kun en gang i denne kamp, og Nyegaard pegede specifikt på Hansens skudkvalitet som et område, der kræver forbedring. "Fra den position dér skal Mikkel Hansen jo bare save den bold i mål," kommenterede Nyegaard kritisk.

Interessen omkring Hansens præstationer blev også et samtaleemne under EM i januar, hvor hans begrænsede spilletid i Danmarks første kampe vakte opsigt. Landstræner Jacobsen forklarede sit stigende fravalg af Hansen før Danmarks sidste kamp i mellemrunden, hvilket antyder en strategisk tilgang til at udnytte Hansens færdigheder mest effektivt.

Det er klart, at selv en spiller af Hansens kaliber står over for forventninger om konstant udvikling og forbedring, især fra en landstræner, der søger at maksimere potentialet i hvert medlem af sit hold.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig