Nikolaj Jacobsen sætter foden ned: Kun fire spillere får lov til det

Af: Lucas Andreas

|

18/06/2024

Nyheder
Foto: DHF / Ernst van Norde
Foto: DHF / Ernst van Norde
Særligt Nicklas Landin har god grund til at få lov.

Mest læste i dag

Det er ikke engang et halvt år siden, at der sidst var international slutrunde i herrehåndbold.

På trods af det nærmer OL i Paris sig med hastige skridt, og det betyder, at de danske håndboldherrer snart får chancen for at få revanche for EM.

Når OL åbner den 26. juli, vil Danmarks håndboldherrer være dybt fokuseret på deres kamp mod værtslandet Frankrig dagen efter.

For at sikre optimal forberedelse deltager holdet ikke i åbningsceremonien, en beslutning som landstræner Nikolaj Jacobsen tidligere har offentliggjort til Ekstra Bladet.

Trods holdets fravær vil anføreren, Niklas Landin, bære fanen ved åbningsceremonien sammen med sejler Anne-Marie Rindom. "Niklas får selvfølgelig lov, og de tre, der er oversiddere, får også muligheden for at tage med og være der sammen med Niklas. De andre 13 får ikke lov til at tage med," siger Nikolaj Jacobsen til Ekstra Bladet.

Beslutningen om fraværet til åbningsceremonien er ikke taget let, men Nikolaj Jacobsen understreger vigtigheden af at være fuldt ud forberedt til den kritiske kamp mod Frankrig. "Jeg er blevet spurgt, om det var okay for mig, og det er det selvfølgelig. Det er en stor ære for Niklas, men også for håndbolden. Så der er ingen tvivl om, at det skulle han selvfølgelig have lov til," siger han.

Danmark står godt rustet på målmandsposten med Emil Nielsen, der har haft en imponerende sæson og senest vundet Champions League med Barcelona.

Landstræneren har mulighed for at medbringe 14 spillere samt tre reserver til OL. De tre reserver har også fået tilladelse til at deltage i åbningsceremonien, hvis de ønsker det.

Anbefalet til dig