Nikolaj Jacobsen taler ud om skadet stjernespiller

27/01/2024

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Danmark spillede sig i går i EM-finalen.

Mest læste i dag

I går aftes var det danske håndboldlandshold i aktion mod Tyskland. Det endte med en sejr på 29-26, hvilket sikrede dem en plads i EM-finalen, som spilles søndag aften.

Her står de til at skulle spille mod Frankrig, der på meget kontroversiel vis har sikret sig en plads i finalen. De udlignede i sidste sekund på et frikast, der af flere eksperter er blevet dømt ulovligt. Derefter vandt de kampen i forlænget spilletid.

Selvom det danske mandskab er glade for at have sikret sig en plads i finalen, er det ikke alt, der er positivt. Derfor er Nikolaj Jacobsen og co. nødt til at krydse fingre for, at det hele arter sig, som de gerne vil have det.

Årsagen til dette er, at den danske stjerne Magnus Saugstrup var ude i store del af kampen. Han pådrog sig nemlig en skade under kampen, der gjorde det svært for ham at fortsætte med at spille. Derfor var han nødt til at blive siddende på bænken det meste af kampen.

"Magnus får et vrid i ryggen, meget mere kan jeg ikke sige. Men det var umuligt for Magnus at spille angreb i dag, så var det rart, at Simon Hald var ekstremt scoringssikker. Det har han også været for Aalborg," siger Jacobsen til B.T.

"Det var rigtig fint med Hald, og så skal vores fantastiske lægeteam udrette nogle mirakler med Magnus til på søndag, fordi vi kan ikke skifte så mange forsvarsangrebs-udskiftninger. Der kommer franskmændene med et helt andet tryk både i kontra og hurtig midte."

Derfor vides det endnu ikke, hvorvidt Saugstrup når at blive klar til finalen mod Frankrig søndag aften.

Anbefalet til dig