Nikolaj Jacobsen taler ud om trist faktum: "Sådan er det jo"

Nyheder
Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Nu er det slut.

Lige nu læser andre også

Søndagens Champions League-finale var en særlig kamp af flere forskellige årsager.

Først og fremmest var det en intens og tæt finale mellem Aalborg Håndbold og Barcelona. Hertil var der også en hel række danskere med - på begge hold.

Som følge af dette, fik han også mulighed for at overvære den sidste kamp, som Mikkel Hansen spillede på klubplan. Det endte med en skuffelse for den garvede spiller, da Barcelona vandt kampen med 30-31.

Efter kampen har Nikolaj Jacobsen afsløret, at det var en speciel oplevelse at være vidne til Mikkel Hansens sidste kamp på klubplan.

"Det var både sjovt og godt, fordi det var en Champions League-finale. Men det var også vemodigt at vide, at det var hans sidste kamp for et klubhold. Sådan er det jo, og den dag rammer alle, uanset hvor dygtig du er," sagde han til Ekstra Bladet.

Til trods for, at han nu har spillet sin sidste kamp for klubplan, er han ikke helt færdig med at spille håndbold. Mikkel Hansen har nemlig fået en plads i den foreløbige trup til OL.

Det betyder, at der er en god chance for, at han kommer til at være en del af den afgørende trup. Det er dog endnu ikke afgjort endnu, da der stadig er en række spillere, der skal sorteres fra.

Anbefalet til dig