Nikolaj Lie Kaas med stor nyhed: Står bag ny TV 2-serie

28/4/22 07:04

Sarah Steenfeldt

Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
Nu lyder der en stor afsløring fra den populære skuespiller.

Nikolaj Lie Kaas er et særdeles kendt ansigt blandt danskerne.

Den 48-årige skuespiller debuterede som 18-årig i filmen 'Drengene fra Sankt Petri'.

Siden har han spillet med i et væld af danske film og serier - blandt andet 'Blinkende lygter', 'De grønne slagtere', 'Afdeling Q'-filmene, 'Mænd og høns', samt mange flere.

Danskerne er vant til at se Nikolaj Lie Kaas på skærmen og nu indtager han en helt ny rolle. 

Han står nemlig bag TV 2's nye dramaserie 'Agent', som blandt andet har navne som Dar Salim og Esben Smed på rollelisten.

Det skriver TV 2.

I serien spiller Esben Smed hovedrollen som Joe, der arbejder som agent for kunstnere i underholdningsbranchen. 

Desværre går Joes planer ikke som håbet og pludselig truer flere af artisterne med at forlade firmaet, samtidig med at gælden vokser.

Samtidig halter det i Joes privatliv, hvor han har problemer med ekskonen og delingen af børnene.

Et væld af kendte på rollelisten

I serien medvirker en lang række kendte som spiller 'sig selv'.

"Det øvrige cast i 'Agent' tæller masser af store og kendte skuespillere og personligheder som bl.a. Dar Salim, Sidse Babett Knudsen, Lars Ranthe, Thomas Blachman, Magnus Millang, Ulrich Thomsen, Tomas Villum, Birthe Neumann, Rasmus Bjerg, Tobias Rahim, Helle Thorning-Schmidt, Lars Løkke Rasmussen, Nukâka Coster-Waldau, Sigrid Husjord, Melvin Kakooza og Gun-Britt Zeller, der alle har sagt ja til at spille 'sig selv' - mere eller mindre overdrevet i en farverig verden fyldt med skønne og skøre karakterer," skriver TV 2.

Det er Nikolaj Lie Kaas der både har skrevet og instruerer den kommende dramaserie.

"Jeg har altid tænkt, at der et stort potentiale i min branches originaler og historier, og jeg har altid været fascineret af mennesker og karakterer, der ikke selv kan se de åbenlyst forkerte valg, de tager. Sådan opstod ideen om Joe, en kendis-agent, der skal navigere rundt i underholdningsmiljøet med alt, hvad det indebærer af sindssyge situationer, samtidig med at han skal være far for sin tiårige datter. Det er en komedie oven på et drama, for jeg har været bevidst opmærksom på ikke at overgive mig til det rene drama, hvilket ligger lige for, når man skildrer et menneske, der er på en deroute. Men det har været mit mantra, at man skal kunne grine højlydt," lyder det fra Nikolaj Lie Kaas.

'Agent' får premiere på TV 2 PLAY og TV 2 i 2023.