Nikolaj Lie Kaas sælger hjemmet for stort millionbeløb

Nyheder
Foto: Black Corsair / Wikipedia
Efter ti år er det nu slut.

Mest læste i dag

En måned på markedet og et afslag prisen.

Det var, hvad der skulle til for at få solgt den folkekære skuespiller Nikolaj Lie Kaas villalejlighed i liebhaverområdet Hellerup, hvor han og hustruen Anne Langkilde Lie Kaas har boet de seneste ti år.

Det skriver Boliga.dk.

Parret har ifølge tinglysningen fået 11,5 millioner kroner for det 152 kvadratmeter store hjem i udkanten af København , hvilket er næsten en halv million kroner under den pris, som Lie Kaas' bolig kom på markedet for sidste år.

Dengang lød udbudsprisen nemlig på 11.995.000 kroner, så prisen har altså været til at handle med - og de nye ejere har nu overtaget nøglerne til de fire værelser i underetagen af en herskabelige villa fra 1911. 

Landets dyreste boligområde

Selvom Nikolaj Lie Kaas endte med at give lidt rabat, har Afdeling Q- og Dirch-skuespilleren fået næsten 75.700 kroner for hver kvadratmeter - hvilket er betydeligt over hus-gennemsnittet i det attraktive område.

I Gentofte Kommune - hvor Lie Kaas-parrets nu tidligere hjem ligger,  blev husene sidste år handlet for gennemsnitlige kvadratmeterpriser på godt 55.000 kroner, hvilket gør kommunen til landets næstdyreste - kun overgået af Frederiksberg i København.

Er man på boligjagt i Gentofte for øjeblikket - vil man da også hurtigt erfare, at der skal betales store summer for husene. Ifølge Boliga.dks udbudsdata koster en gennemsnitlig hus-kvadratmeter i kommunen nemlig 71.000 kroner - hvilket gør Gentofte til landets p.t. dyreste kommune.

Nikolaj Lie Kaas har et rigt film-CV, der blandt andet tæller Blinkende Lygter, De Grønne Slagtere, Brødre og Jussi Adler-Olsen filmserien om Afdeling-Q. Senest har man kunnet opleve Lie Kaas i spillefilmen fra 2020; Retfærdighedens Rytter.

Se solgte boliger i dit område her

 

Anbefalet til dig