Nikolaj Stokholm afslører: Scorer vildt job

16/08/2021

Sarah Steenfeldt

Normalt ser danskerne ham på scenen, når han turnerer landet rundt med sine oneman shows. Foto: Pressefoto - NikolajStokholm.dk
"Stokkefar" har scoret sig en ny stor tjans - og det er noget som han i dén grad glæder sig til.

Mest læste i dag

Han blev landslendt da han i 2010, da han var med i TV 2 ZULUs 4. omgang af Comedy Fight Club. Siden gar gan deltaget i flere programmer på TV 2 Zulu og han er også kendt for rollen som Øland i tv-serien SJIT Happens. Han har også deltaget i flere programmer på Kanal 5.

Sidst men ikke mindst, så har han tuneret landet rundt flere gange, med sit eget oneman show.

Og nu skal han for første gang stå i spidsen for  første gang stå i spidsen for Zulu Comedy Galla. Her skal han nemlig som vært styre slagets gang. 

Det afslører TV 2 i en pressemeddelelse - og Nikolaj Stokholm selv på sin Instagram-profil.

"Jeg tror, vi alle sammen trænger til at more os og glemme verden udenfor. Jeg er jo ikke en komiker, der står på en scene og minder folk om rædslerne ude i verden. Næh du, min fornemste opgave er at få folk til at glemme alt og bare læne sig tilbage og grine. For det har vi allesammen brug for," lyder det fra Nikolaj Stokholm. 

Tager et nyt skridt 

Den populære komiker lover, at det ikke "bliver som det plejer", når han skal en lang række af sine kolleger, for publikum og seere. 

Showet bliver optaget i operaen torsdag den 2. september og sendes på TV 2 ZULU søndag den 5. september, 

Nikolaj Stokholm mener, at vi mere end nogensinde trænger til et godt grin - og det vil han sørge for i jobbet som vært. 

"Med kæmpestor respekt for alt det, som Zulu Comedy Galla er og har været, så tager vi lige et nyt skridt i år. Eller et skridt ind i en ny æra. Der bliver ting, som vi holder af og elsker, men det bliver i en ny indpakning og i et farligt tempo. Sagde han lige det? Ja, for fanden Hold fast, for nu kører comedybussen, og første stop er Grinestrup – lige den form for humor lover jeg, der ikke bliver plads til i showet," lyder det.

Under showet skal prisen som "Årets komiker" og "Talentprisen" uddeles, hvem der nomineres i disse kategorier offentligøres først den 23. august. 

Hvad der ellers vil ske og hvem der ellers vil optræde, er heller ikke afsløret endnu. 

På sin Instagram har Nikolaj Stokholm delt nyheden med sine 228 tusinde følgere.

"Jeg håber du glæder dig til Zulu Comedy Galla. Stokkefar er vært, og jeg lover det bliver årets sjoveste show," lyder det. 

Foto: Nikolaj Stokholm/ Instagram 

 

 

 

 

Anbefalet til dig