Noah søgte forgæves om julehjælp til sig selv: Nu giver han den i stedet til andre

Af: Mie M.B

|

20/12/2023

Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Julen bliver ikke i familiens skød i år. I stedet har Noah valgt at gøre noget andet

Mest læste i dag

Noah Dalsgaard, 31 år, kommer ikke til at danse om juletræet med sin familie i år. Økonomien er stram, og i stedet for at tage turen til Lolland, hvor hans familie bor, har han valgt at bruge pengene på gaver til dem, han holder mest af. Det skriver B.T.

Selvom han de seneste tre år har forsøgt at søge julehjælp fra forskellige organisationer, har Noah gang på gang modtaget afslag. For Noah ville julehjælpen betyde meget, men efter gentagne afslag har han opgivet håbet. Han har dog fundet alternative veje ved at tilbyde sin hjælp på lokale Facebook-grupper, hvor han udveksler opvask, rengøring eller hundeluftning for støtte. Noah er imponeret over folks generøsitet og takker dem, der har sendt ham penge via MobilePay og tilbudt et juletræ.

Trods stram økonomi og mangel på julehjælp, glæder Noah sig til at lave flæskesteg til sig selv og sin bror juleaften. Trods en udfordrende fortid, der inkluderer en periode som hjemløs, er Noah nu i egen lejlighed. Han vil tilbringe dagen på det tidligere forsorgshjem, hvor han nu kan hjælpe med at lave mad og dække bord. Noah føler taknemmelighed og held, selvom pengene er knappe, og han ser frem til at dele julen med dem, han værdsætter.

Flere organisationer, herunder Mødrehjælpen og Frelsens Hær, rapporterer om rekordmange ansøgere og begrænsede midler til at imødekomme behovet.

Anbefalet til dig