Nøgen mand anholdt: Spyttede og slog på betjente

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den anholdte skal muligvis i grundlovsforhør mandag

Mest læste i dag

Søndag aften anholdte politiet en aggressiv mand på Falster, skriver Presse-foto.dk.

Hvad der gør scenariet speciel ud over det sædvanlige, var omstændighederne for anholdelsen.

Den pågrebede mand gik nemlig rundt uden en trevl på kroppen, og udviste samtidig vold mod de to betjente under anholdelsen.

“Søndag klokken 18.17 fik politiet en anmeldelse om, at der gik en nøgen mand ved stationen på Eskilstrup Jernbanegade, og at han råbte op og skabte noget utryghed.

Manden var meget opfarende, men han blev anholdt klokken 18.51.

Under anholdelsen lykkedes det for den ophidsede mand at give den ene betjent et knytnæveslag i ansigtet, og han spyttede efter den anden. Han blev herefter sigtet for vold mod politiet.

Der er tale om en 34-årig udenlandsk mand bopæl i Fredericia, og det overvejes i øjeblikket, om han skal fremstilles i grundlovsforhør senere mandag” lyder meldingen fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters politi i deres døgnrapport.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig