Noller: “Jeg har prøvet at dø to gange”

08/12/2020

Sarah Steenfeldt

Foto: PR - Musikevent.dk
Nu fortæller Noller fortæller ærligt om en hård tid.

Mest læste i dag

I år 2000 vandt Brødrene Olsen Eurovision Song Contest, efter at de havde vundet det danske Melodi Grand Prix. 

Vinder-sangen fra det dansk Melodi Grand Prix, “Smuk som et stjerneskud” blev efterfølgende lavet om til “Fly on the wings of love” - og den gik tilsyneladende rent hjem hos seerne i alle de Europæiske hjem. 

Det kickstartede Brødrene Olsens musikkarriere og gav dem hurtigt en fuldt booket kalender, spækket med spillejobs. 

Sidste år kom der dog en trist melding fra den ene del af duoen - nemlig fra Noller, som meddelte, at han nu indstillede musikkarrieren. Årsagen var trist, for det var som følge af alvorlig syg, at Noller måtte sige farvel til musikken. 

I Maj sidste år blev Noller ramt af en hjerneblødning og efterfølgende har han kæmpet en hård kamp mod kræft. Nu er der nyt fra Noller - og det må siges at være godt nyt. I et interview med B.T. fortæller han, at han endelig er kræftfri. 

“Der er ikke noget kræft i mig overhovedet. Der er simpelthen ikke noget at finde,” fortæller han til bladet.

Maks fire år tilbage

Lægerne gav Noller en hård dom, de gav ham faktisk kun to til fire år mere at leve i - maks. Han blev ramt af en sjælden kræftform, en lymfom som sad i hjernen. Nu tror og håber Noller på seks år mere. Men han er også klar over, at det er en svær sygdom at takle og at der pludselig kan komme tilbagefald. Men lige nu går det godt - og det nyder han.

Kampen mod kræften var hård. Blandt andet skulle Noller have noget specielt kemo, som var meget hårdt for kroppen. Oprindeligt skulle han have haft seks omgange af den slags kemo, men det endte kun med halvanden, da han ellers ville dø af det. 

Da det var allerværst kunne Noller hverken tale eller gå. Noller fortæller at han var tæt på at dø to gange.

“Så selvfølgelig tænker jeg på døden. Og det er meget voldsomt at tænke tilbage på, at jeg har prøvet at dø to gange. Men samtidig frygter jeg den ikke, for jeg kom til et andet sted, og der var meget smukt. Derfor tror jeg ikke, at der er grund til at frygte noget,” siger han.

Inden længe kan Brødrene Olsen-fans glæde sig til, en dokumentar om de to brødre. Den har titlen “To brødre - én karriere” og kan ses på TV 2 Charlie og TV 2 Play den 9. december kl. 20.35.

 

Anbefalet til dig