Nordjyde lokkede 11-årige piger: Forventes at tilstå over tusindvis af krænkelser

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er forventningen, at den 32-årige mand vil tilstå i sagen.

Lige nu læser andre også

Lige før jul en 32-årig mand anholdt og fremstillet i grundlovsforhør efter at være blevet sigtet for 11 konkrete tilfælde af blufærdighedskrænkelser begået via Snapchat.

Nordjyden lagde sig flat ned og erkendte sig skyldig - men da kom han med en chokerende tilståelse.

Han indrømmede, at der var flere sager, som endnu ikke havde set dagens lys. Hans eget skøn var, at der nok var tale om 50.

Politiets efterforskning har siden vist, at der var flere end 50. Mange flere.

Den retsmødebegæringen, som anklagemyndigheden har sendt til retten forud for retsmødet i september viser således, at der er tale om 16 navngivne ofre og 1039 andre ofre.

Den 32-årige mand har altså mere end tusind gange forsøgt at få piger ned til 11-årsalderen til at sende seksuelle billeder og videoer af dem selv.

Pigerne var i alderen 11 til 16 år, og de afbrød alle korrespondancen med manden, lyder det i sigtelsen ifølge B.T.

I henhold til de navngivne ofre skulle manden blandt andet have truet dem til adlyde og sende ham flere billeder. Hvis de nægtede, truede han med at offentliggøre de modtagne billeder.

Mandens handlinger over for pigerne var ifølge sigtelsen dels egnet til at krænke pigernes blufærdighed og dels et forsøg på at komme i besiddelse af pornografisk materiale af børn under 18 år.

Anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi har fået berammet et retsmøde ved Retten i Hjørring 14. september, hvor det er forventes, at manden kommer til at tilstå.

Anbefalet til dig