Nordjyde vandt 8 millioner kroner i Eurojackpot: Du gætter aldrig, hvad der skete 3 dage efter

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil
Der skete noget helt særligt blot tre dage efter, at nordjyden havde vundet 8 millioner kroner.

Mest læste i dag

En mand fra Nordjylland fik fyldt godt op på kistebunden, da han for nyligt ramte alle syv rigtige i Lotto – men det tog han stille og roligt.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

”Jeg troede, jeg ville hyle og skrige og købe dit og dat. Men det har været helt nede på det lave blus,” siger en mand fra Nordjylland, som for nyligt ramte syv rigtige i Lotto. Det gav ham en skattefri gevinst på 8.000.000 kroner, men det fik ham altså ikke til at juble vildt og uhæmmet.

Mest af alt virker han stadig bare mildt overrasket:

”Tænk, at jeg skulle være så heldig at vinde så mange penge? Det er da utroligt, at jeg får lov til at prøve det,” siger han.

Helt i tråd med mandens afdæmpede reaktion, var det første han gjorde med pengene også stille og roligt:

”Jeg hader at skylde penge væk, så jeg betalte mit lån ud. Det var det første. Derudover så synes jeg selv, at jeg har taget det stille og roligt,” siger manden, som også planlægger at bruge lidt penge på at rejse sammen med kæreste og med børnene. Endnu er der dog ikke noget fast i kalenderen.

”Jeg skal vel også have forsødet livet lidt mere i hverdagen. Og ellers skal pengene bare lade mig tage mig nogle friheder, og det betyder meget,” siger manden, som også gerne vil gøre noget godt for andre.

”Gevinsten betyder også, at jeg kan give noget til nogen af dem, jeg holder af og elsker for at hjælpe dem lidt på vej,” siger han uden at komme nærmere ind på, hvem i mandens omgangskreds, der nu kan se frem til at få en solid håndsrækning.

I øvrigt nøjedes manden ikke kun med de 8.000.000 millioner, han vandt i Lotto – for bare få dage senere ramte han plet med en sidegevinst på Vikinglotto: Det gav ham lige 3.000 kroner ekstra.

”Jeg har til gengæld ikke vundet noget siden,” understreger manden.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig