Norlys deler stor nyhed: Sæt kryds i kalenderen den 12. oktober

Af: Lucas Andreas

|

07/10/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prisen sættes helt ned til 0 kroner.

Lige nu læser andre også

For at gøre ladetid til kvalitetstid giver Norlys ladekunderne en oplevelse og et pusterum, når elbilen skal lades.

Sammen med Experimentarium har energi- og telekoncernen udviklet den interaktive oplevelse ”Jagten på den gode energi” til en række af Norlys’ ladeparker landet over.

Første oplevelsesunivers indvies lørdag d. 12. oktober på Norlys’ ladepark ved Drejebænken ved E20 syd for Odense. For at markere åbningen af oplevelsesområdet giver Norlys lynladning til 0 kroner på Drejebænken den 12. oktober i tidsrummet 10-15, hvis du bruger Norlys' app, ladebrik eller ladekort.

Blandt oplevelserne i ”Jagten på den gode energi” er en model af en elbil, hvor gæsterne skal bruge hurtige reflekser og samarbejde for at løse opgaven og samtidig lærer om, hvordan sol og vind kan lade elbilen op. Der er også et kuglevippespil, hvor familierne skal ”rulle” et energinetværk ud og samtidig lærer om optimale placeringer af vindmøller og solcelleparker.

"Vores lynladere er hurtige, men det tager bare lidt længere tid at lade end at tanke en traditionel brændstofbil. Vi indretter derfor vores ladestationer sådan, at du ikke skal sidde og trille tommelfingre eller jonglere med børn, der keder sig på bagsædet.

Med vores oplevelseskoncept håber vi at sætte en helt ny standard for, hvordan man skaber ”ladeglæde” og derved motiverer endnu flere danskere til at tage springet til elbil," siger Ellen Trolle, der er direktør for Norlys’ ladestanderforretning.

Oplevelsesområdet rammes ind af vartegnet for ”Jagten på den gode energi” – en lysglorie, der lyser med farvet lys i takt med, at der samles energipoint i oplevelserne.

Glorien, der er udviklet af Experimentarium i samarbejde med lyskunstnerne Jesper Kongshaug og Frederik Skålerud Hougs, giver samtidig ”Jagten på den gode energi” en anderledes oplevelse, når det er mørkt.

Udover ladning til 0 kr. tilbyder Norlys is fra Hjem-Is-Bilen og kaffe i tidsrummet 11.30-14.00.

Anbefalet til dig