Norlys deler trist meddelelse: Det kommer til at påvirke mange danskere

Af: Lucas Andreas

|

27/07/2024

Nyheden er dog ikke udelukkende negativ.

Lige nu læser andre også

Norlys kunne for nyligt melde ud, at man har opkøbt alle Telia TVs kunder.

Opkøbet er et skridt i retningen af Norlys’ ambition om at blive en totalleverandør i Danmark, hvilket betyder, at forbrugerne kan få alt fra elektricitet og internet til mobiltelefoni og TV fra én og samme udbyder.

Men for Telia TV's kunder får opkøbet dog mærkbare ændringer - både positive og negative.

Det skriver Ekstra Bladet.

For Telias TV-kunder betyder skiftet, at mange vil opleve lavere priser på deres TV-pakker, da de overgår til Norlys' mindre eller mellemstore TV-pakker. Dog skal kunder med Telias 4More eller 4All pakker være opmærksomme på, at henholdsvis 9 og 18 kanaler vil udgå ved overgangen.

Ønsker man et større udvalg eller mere fleksibilitet, vil opgradering til Norlys' store TV-pakke eller 'Vælg selv'-pakker være nødvendigt.

Overgangen af Telias TV-kunder til Norlys vil finde sted i løbet af september og oktober.

Claus Flyger Pejstrup, administrerende direktør i Norlys, understreger vigtigheden af integrationen: "Det her er første skridt på rejsen mod at skabe ét samlet Norlys-brand, hvor du som forbruger kan få det hele ét sted – lige fra strømmen i stikkontakten, til ladeboksen i carporten, internet og mobiltelefoni og altså også tv ét sted. Derfor er det her en vigtig milepæl for Norlys."

Claus Flyger Pejstrup forsikrer, at Telia fortsat vil sælge TV-produkter, selvom kunderne skifter til Norlys: "Flytningen af tv-kunderne til Norlys betyder på ingen måde, at Telia er færdige med at sælge tv-produkter.

I løbet af de kommende måneder kan kunderne fortsat besøge en af Telias mange butikker eller kundeservice for at købe en tv-løsning fra Norlys. Det bliver dermed det første synlige bevis på arbejdet med at integrere Telia ind i Norlys."

En anden vigtig ændring er, at Telias TV-bokse vil blive udfaset. Norlys, tidligere kendt som Stofa, begyndte allerede i 2022 at fjerne deres TV-bokse til fordel for streaming via apps.

Det betyder også, at Telias TV-app vil blive erstattet af Norlys Play appen, som er tilgængelig på Android TV, Google TV, Apple TV (tvOS), mobil og tablet.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig