NORMAL åbner ny butik: Kæmpe åbningsfest

Af: Ida Hansson

|

19/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu åbnes der endnu en NORMAL-butik i Danmark.

Mest læste i dag

NORMAL er en danskejet detailkæde, der sælger helt normale varer til unormale priser. Sortimentet omfatter blandt andet kendte mærkevarer inden for personlig pleje, makeup, konfekture og husholdningsartikler. Kæden har nu mere end 440 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig, Finland og Portugal. Og der er flere på vej. Det oplyser kæden i en pressemeddelelse.

Snart kommer turen til Odense, hvor der venter kunderne nogle helt særlig butiksoplevelser. Til foråret 2023 forventes det nemlig at hele tre butikker åbner i Odense.

Kendte og ukendte mærker – altid til faste lave priser

NORMAL er meget mere end faste lave priser på kendte mærkevarer. Målet er nemlig, at det altid skal være en ny og unik oplevelse at besøge en af kædens butikker. Også selvom det kun er en uge siden, man sidst var forbi butikken.

Derfor er der i NORMAL - ud over det faste sortiment af kendte mærkevarer - hele tiden løbende udskiftning på hylder og podier, så der altid er nye varer at finde og udforske. Butikslabyrinten inviterer til at gå på skattejagt blandt de mange spændende varer fra kendte og ukendte brands, og der vil altid vente en overraskelse rundt om det næste hjørne.

"Vi sælger mærkevarer inden for make-up, husholdningsartikler, personlig pleje og en lang række basisvarer, som mange mennesker allerede kender og bruger på badeværelset, i køkkenet og til rengøring. Mærkerne omfatter fx L’Oréal, Gillette, Colgate og Ajax, og vi sælger varerne til faste lave priser, der ofte vil være lavere end den generelle markedspris", forklarer Lars Bjerring, Country Manager.

Når dørene slås op til nye butikker, sker det altid med et brag af en åbningsfest, og åbningerne i Odense bliver ingen undtagelse: Kunderne kan her se frem til masser af events, konkurrencer, giveaways – og masser af god stemning.

De præcise datoer for åbningsfesterne i offentliggøres på et senere tidspunkt. Hold dig opdateret på www.normal.dk, www.facebook.com/NORMALDanmark og via lokale medier.

Anbefalet til dig