Normal-butik deler unikt tilbud: Mange kunder har allerede benyttet sig af det

Af: Lucas Andreas

|

13/06/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tilbuddene startede torsdag klokken 9:30.

Lige nu læser andre også

NORMAL er en danskejet detailkæde, der sælger helt normale varer til unormale priser. Sortimentet omfatter blandt andet kendte mærkevarer inden for personlig pleje, makeup, konfekture og husholdningsartikler.

Kæden har mere end 570 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig, Finland og Portugal.

Og der er flere på vej.

Normal har nemlig inviteret alle til en festlig åbningsdag til den nye butik på Hjørringsvej i Frederikshavn, hvor kunderne kan forvente en række spændende aktiviteter og en overflod af gratis gaver. 

Normal annoncerede åbningsfesten på deres Facebook-side med en invitation, der lover en dag fyldt med konkurrencer, giveaways og højt humør. Butikken åbner kl. 9.30, og de opfordrer alle interesserede til at deltage i festlighederne. 

Tilbud og Gratis Gaver

For kunderne er der masser at glæde sig til. Normal har lovet store tilbud og gratis gaver til de første kunder, der besøger den nye butik. "Der vil være konkurrencer, giveaways og højt humør," skriver de og understreger, at det er en åbning ud over det sædvanlige.

For dem, der ønsker at deltage i åbningsfesten, er Frederikshavn destinationen. Normal åbner på Hjørringvej, og det forventes, at mange vil møde op for at tage del i festlighederne. Kæden har allerede oplevet stor opmærksomhed, med lange køer foran butikken.

Du kan se begivenheden på Facebook ved at trykke her

Anbefalet til dig