NORMAL deler fantastisk nyhed

27/1/23 06:49

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Nu er der gode nyheder til alle dem, der elsker NORMAL.

Kæden NORMAL har nu mere end 450 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig, Finland og Portugal. Og der er flere på vej.

Snart kommer turen igen til Helsingør, hvor der venter kunderne en helt særlig butiksoplevelse på Stengade. Den nye butik forventes at åbne sommer 2023. 

Kendte og ukendte mærker – altid til faste lave priser

NORMAL er meget mere end faste lave priser på kendte mærkevarer. Målet er nemlig, at det altid skal være en ny og unik oplevelse at besøge en af kædens butikker. Også selvom det kun er en uge siden, man sidst var forbi butikken.

Derfor er der i NORMAL - ud over det faste sortiment af kendte mærkevarer - hele tiden løbende udskiftning på hylder og podier, så der altid er nye varer at finde og udforske. Butikslabyrinten inviterer til at gå på skattejagt blandt de mange spændende varer fra kendte og ukendte brands, og der vil altid vente en overraskelse rundt om det næste hjørne.

"Vi sælger mærkevarer inden for make-up, husholdningsartikler, personlig pleje og en lang række basisvarer, som mange mennesker allerede kender og bruger på badeværelset, i køkkenet og til rengøring. Mærkerne omfatter fx L’Oréal, Gillette, Colgate og Ajax, og vi sælger varerne til faste lave priser, der ofte vil være lavere end den generelle markedspris", forklarer Lars Bjerring, Country Manager, i en pressemeddelese.

Kæmpe åbningsfest

Når dørene slås op til en ny butik, sker det altid med et brag af en åbningsfest, og åbningen på Stengade, Helsingør bliver ingen undtagelse: Kunderne kan her se frem til masser af events, konkurrencer, giveaways – og masser af god stemning.

Den præcise dato for åbningsfesten på Stengade, Helsingør offentliggøres senere på året. Hold dig opdateret på www.normal.dk, www.facebook.com/NORMALDanmark og via lokale medier.