Normal indrømmer lovbrud: ‘Vi har begået en beklagelig fejl’

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Butikskæden kryber til korset, og lover at ændre på tingene.

Mest læste i dag

Selvom forbruget i juletiden stiger som vanligt, så er det åbenbart umuligt for nogle danskere at kunne få lov til at bruge penge.

Butikskæden Normal er kommet under kritik og anklager for at bryde loven ved gentagne gange at afvise danske 1000-kronesedler som betaling.

Senest er en episode fra Aalborg Storcenter blevet offentligt kendt, hvor en kunde, der havde handlet for 200 kroner, blev nægtet at betale med en 1000-kroneseddel.

B.T. har fået en udtalelse fra Lars Bjerring, der er landechef for Normal. Her lød der en offentlig undskyldning og løfte om at rette op på fejlen.

"Vi skal tage imod 1000-kroneseddel, så det er en beklagelig fejl, der er sket." lyder udtalelsen fra Bjerring.

Butikschefen har understreget, at det er et lovkrav at acceptere alle danske pengesedler som betalingsmiddel. Dette til trods er Normal den femte virksomhed, der offentligt bliver taget i ikke at ville acceptere eller kræver et minimumsbeløb for at acceptere 1000-kronesedler.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig