NORMAL udvider

Af: Thea Andersen

|

21/12/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
NORMAL byder velkommen til en ny og større butik i Aarhus, Bruuns Galleri

Mest læste i dag

I NORMAL kan du finde normale varer til unormale priser. Kæden sælger blandt andet kendte mærkevarer inden for personlig pleje, makeup, konfekture og husholdningsartikler, og den har nu knap 450 butikker i syv lande, som er Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig, Finland og Portugal. Og der er flere på vej.

Nu er turen kommet til Bruuns Galleri i Aarhus, hvor de giver butikken en velfortjent make-over i de kommende måneder. Den eksisterende butik skal renoveres og udvides, så de efterfølgende kan tilbyde kunderne en helt særlig og ny butiksoplevelse.

Imens ombygningen står på, åbner NORMAL en midlertidig butik i centret, således at deres kunder fortsat kan gå på skattejagt efter kendte klassikere, skriver kæden i en pressemeddelelse.

Stor åbningsfest

Når dørene slås op til den nyrenoveret butik i Bruuns Galleri, skal det naturligvis markeres med en fest, og denne åbning bliver ingen undtagelse: Kunderne kan her se frem til sjove events, konkurrencer, giveaways - og selvfølgelig masser af god stemning.

Hold dig opdateret på www.normal.dk, NORMALs sociale medier og via lokale medier for mere information om genåbningsfesten for den nyrenoveret butik i Bruuns Galleri.

Fakta om NORMAL

  • NORMAL har mere end 110 danske butikker.

  • Blandt varerne finder man hårpleje, hudpleje, husholdningsartikler, kosmetik, konfekture, drikkevarer mm.

  • Udvalget omfatter mere end 4.000 varenumre, og der er altid et stort fast sortiment af varer. Derudover suppleres der løbende med nye produkter.

  • NORMAL åbnede sin første danske butik i april 2013.

  • I dag består kæden af mere end 440 butikker i 7 lande.

  • Kæden forventer at åbne flere butikker i Danmark i de kommende år.

  • Følg med på www.facebook.com/NORMALDanmark.

  • Besøg websitet på www.normal.dk.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig