Nostradamus forudsagde dronningens død: Hævder at Charles vil abdicere og efterfølgeren vil være overraskende

Af: Naja Radik

|

24/09/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En opsigtsvækkende fortolkning af profetierne fra astrologen Nostradamus fra det 15. århundrede forudsiger kong Charles III’s korte regeringstid.

Lige nu læser andre også

En moderne forfatter og ekspert i Michel de Nostredames værker mener også, at han kan have forudsagt, at kongen vil blive efterfulgt af en anden end prins William.

Den foreslåede fortolkning præsenteres i Mario Readings bog fra 2005, hvor han foreslår et af de mange orakelord, den franske astrolog skrev i 1555.

Forfatteren Mario Reading, der er en førende ekspert på Nostradamus, hævder, at prins Charles skilsmisse fra prinsesse Diana ville føre til en betydelig mangel på popularitet, der i sidste ende ville tvinge den nye konge til at abdicere.

Marios bog, skrevet i 2005, fortolker forudsigelserne til at betyde, at “en mand, der aldrig forventede at være konge”, tager tronen. 

Han spekulerer i, at betydningen af prins William er ude af billedet. 

Ordlyden har ført til spekulationer om, at verset kan henvise til prins Harry, der arver tronen fra kong Charles, eller endda australske Simon Dorante-Day, der hævder at være den hemmelige søn af kong Charles og Camilla.

I bogen, der blev udgivet i 2005, bruger forfatteren digtet til at forudsige året, hvor dronning Elizabeth dør.

“Indledningen er, at dronning Elizabeth II vil dø omkring 2022 i en alder af omkring 96 og dermed have en fem år kortere levetid end sin mors,” siger forfatteren ifølge Daily Star.

Michel de Nostradame, bedst kendt som Nostradamus, var en fransk farmaceut, astrolog og matematiker, der levede fra 1503 til 1566. 

Han er især kendt for sin digtsamling Les Propheties, der består af en række orakelvers.

Hans profetier er fortsat med at fascinere mange, helt op til vor tid. 

Express peger blandt andet på, at Hitlers fremmarch, terrorangrebene på World Trade Center, Kennedy-mordet og den store brand i London i 1666 blot er nogle af de historiske begivenheder, han ifølge sine tilhængere siges at have forudset.

Michel de Nostradame var en anerkendt skikkelse i sin tid og flere berømtheder søgte hans råd.

Anbefalet til dig