Nostradamus forudsiger tredje verdenskrig i 2020

23/11/2019

Rikki Tholstrup Jørgensen

Foto: Shutterstock
Den franske astrolog og matematiker er mest kendt for alle sine forudsigelser af fremtiden. Hans visioner er kringlede og kan tolkes i mange retninger, hvorfor de bliver ved med at give anledning til tolkninger og mystik. Måske kommer den tredje verdenskrig i 2020.

Mest læste i dag

Ifølge Nostradamus står vi overfor økonomiske kriser, et krak på aktiemarkedet, orkaner, oversvømmelser, jordskælv og vulkanudbrud.

2020 markerer en ny æra, som er en farlig tid for menneskeheden. Den kan både bringe katastrofer og åbenbaringer med sig. Der er forfærdentlige hændelser i sigte, men også et helt utroligt potentiale. 

Så om et af de mest kritiske år i forhold til Nostradamus' forudsigelser betyder en afslutning af menneskeheden eller en grundlæggende transformation af den verden, vi lever i, det må tiden fortælle os.

Stort konfliktniveau i 2019

De personer, der tror på Nostradamus' profetier kan se en retning i det globale konfliktniveau. De vurderer selvfølgelig, at de to stormagter er Rusland og USA og bruger konflikten mellem NATO og Rusland som en indikation på, at noget kan eksplodere. Andre vurderer, at det er konflikten mellem Donald Trump og Nordkorea, der kan starte en tredje verdenskrig. Særligt efter USA har annonceret, at de vil holde flere store militærøvelser i Asien i 2020. 

Konflikten mellem Tyrkiet og USA kan ligeledes være en konklikt, der starter den krig, som Nostradamus forudser. 

En lidt mindre voldsom tolkning af Nostradamus' vers går på, at den store krig er en økonomisk krig mellem USA og Kina. I det tilfælde er vi allerede i gang med at se betydningen af den verdenskrig, der skal vare 27 år og føre til genkomsten af Antikrist.

Ikke første gang at Nostradamus har forudset den store krig

Da Nostradamus' tekster er meget brede og kan tolkes i mange forskellige retninger, så har der tidligere været fortolkere af teksterne, der har set en forudsigelse af tredje verdenskrig. Mange af de vers, han har skrevet er uden nogen dato, og giver derfor en lang historisk mulighed for at sætte dem ind i en kontekst, der giver mening. 

Der har dog været nogle meget præcise forudsigelser, der giver anledning til undren. Du kan læse flere af de forudsigelser, der har været rigtige her.

Der er flere spændende forudsigelser fra Nostradamus om 2020, følg med på Nyheder24.dk og på vores Facebook-side, hvis du gerne vil høre mere om Nostradamus. 

 

 

Anbefalet til dig