Nu åbner nyt stormagasin: Holder åbent døgnet rundt

31/10/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Stormagasinet Censuum åbner den første detailbutik, der har åbent 24 timer i døgnet hele året i Københavns Lufthavn.

Mest læste i dag

Det er ikke kun butikkens åbningstider, der tjekker boksen som en nyhed. Censuum er nemlig verdens første stormagasin, som udelukkende fører ansvarlige brands og den nye butik i Københavns Lufthavn bliver kædens tredje.

“Censuums mission er at skabe endnu flere fans til nyskabende nordiske brands, der har en bæredygtig mission til fælles. Med åbningen af vores tredje butik, er vores mål at give de mange millioner rejsende en inspirerende shoppingoplevelse med vores nøje udvalgte upcoming og etablerede brands, som i den grad fortjener et internationalt udstillingsvindue i Københavns Lufthavn,” siger stifter af Censuum, Dion Guldbjerg i en pressemeddelelse.

Digital self-service 

Butikken i Københavns Lufthavn er ubemandet, men om natten byder butikken i samarbejde med Zliide på nemt self-service betaling, så du kan vælge varer indenfor kategorierne herremode, damemode, accessories, børn og bolig uanset, hvornår på døgnet, du bevæger dig gennem lufthavnen.

Det nye samarbejde er derfor også noget, som Michael Clausen, Sr. Director Sales & Negotiations i Københavns Lufthavn ser frem til at byde velkommen i shoppingcenteret:

“Vi prøver hele tiden at tænke nyt og skabe oplevelser for vores passagerer. Med Censuum tager vi shoppingoplevelsen i Københavns Lufthavn til næste niveau, hvor det med en ny digital teknologi i forretningen bliver muligt for vores passagerer på alle tider af døgnet at shoppe bæredygtige brands. Samtidig er vi også glade for, at vi får mulighed for at vise danskerne og omverdenen vores lokale brands og derigennem gøre lufthavnen til et showroom for det bedste, Danmark har at byde på.”

Censuum har allerede to butikker på Nørre Farimagsgade i København og i Lyngby Storcenter, og fra uge 43 altså også en butik på 80 m2  i Københavns Lufthavn. Butikken vil være at finde på vej ned til lufthavnens finger A ved siden af Lego butikken og Copenhagen Coffee Lab.

Anbefalet til dig