Nu afslører Anders Breinholt: Derfor måtte jeg trække mig

15/03/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: PR HEART MADE MANAGEMENT.
Selvom han på tv så glad ud - så var virkeligheden en helt anden.

Mest læste i dag

De fleste kender ham især fra TV2-programmet Natholdet, hvor han oftest er lutter smil og latter, når han har besøg af kendte gæster og ser sjove klip. Men selvom det på tv ser ud som om, at alt er godt - så behøver det ikke være hele sandheden.

I 2019 skulle Anders Breinholt have stået på scenen sammen med Sofie Linde i showet Linde & Breinholt - En slags Forestilling. Men kun en måned inden, måtte Natholdet-værten springe fra. Det blev han nødt til, fortæller han i et interview med TV 2. 

I en længere periode havde en overfyldt kalender og en krop på overarbejde presset tv-værten - derfor blev det hektiske program byttet ud med psykolog-samtaler og ro. Det var dog samtdig ikke nemt, at slippe den dårlige samvittighed.

Gik ud over andre

“Det gik jo ud over andre folk, og det var meget svært at måtte efterlade sådan en rodebutik. Min kone, Line, som også er min manager, fik travlt. Og især Sofie Linde stod med en kæmpe udfordring på grund af mig. Men der var ikke noget at gøre. Jeg blev nødt til at smide håndklædet i ringen og passe på mig selv. For alles skyld,” slår han fast i dag.

Trods den korte varsel, så lykkedes det alligevel at finde en, som kunne tage Anders Breinholts plads - nemlig Rasmus Bjerg. 

Rasmus Bjerg overtog Anders Breinholts plads ved siden af Sofie Linde i showet. Premieren blev udskudt en smule, og derudover ændrede showet navn, så det i stedet kom til at hedde Linde på Bjerget – Et to mandsshow.

”Jeg er frygtelig ked af at måtte trække mig, men jeg nødt til at passe på mig selv og komme til hægterne igen. Men hvor er jeg dog taknemlig for, at Rasmus Bjerg træder til med så kort varsel,” lød det fra Anders Breinholt i den forbindelse i en pressemeddelelse. 

Rasmus Bjerg var samtidig rigtig glad for, at han kunne hjælpe i den svære situation.

​”Det glæder mig, at jeg kan springe til med en hjælpende hånd. Jeg holder enormt meget af både Anders og Sofie og ser frem til at blive en del af det skæve, sjove og varme univers, de i fællesskab har udviklet, og som Sofie og jeg nu sætter turbo på og gør til vores,” lød det dengang fra Rasmus Bjerg.