Nu afslører de: Det skal pengene bruges til

20/1/22 13:43

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
D. 25. december, mens danskerne kunne ligge med fyldte maver på sofaen, blev der nemlig trukket lod om intet mindre end 12x1 million kroner i Det Store Jule Lotto for første gang nogensinde. Tre af dem gik til jyske lotterispillere, der kommer fra hhv. Esbjerg, Vejle og Viborg. Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse. Danske Spil har talt med to af de heldige vindere, der begge er trofaste Lotto spillere. "Jeg spiller med hver lørdag, og har gjort det i 20 år. Og det er med de samme tal, som jeg lavede i sin tid," fortæller en af de to vindere. Vinderen har nøje udvalgt tallene, som er fødselsdage på ham selv, konen, deres forældre og børn. "Drømmen om den store gevinst gør jo, at jeg har spillet med i alle de år, men det er også lidt fordi, at jeg ikke rigtig har turdet andet. Jeg kan jo huske alle tallene, så jeg vil jo kunne se det med det samme, hvis nogen vandt med de tal," griner vinderen, der kommer fra Esbjerg. Sydvestjyden skyndte sig at dele nyheden med sin kone, da han lå i sengen om aftenen og læste den mail, han havde fået fra Danske Spil, hvori der stod, at han havde vundet en million skattefri kroner. Det gavmilde ægtepar har også allerede bestemt, hvad den flotte gevinst skal bruges på. "Planen er, at vi sammen med vores børn og børnebørn skal ud og rejse hvert år,  indtil pengene rinder ud, og se nogle af de steder i verden, som man ellers kun drømmer om at kunne tage til," lyder det. Bryllup og nyt hus  Et andet sted i Jylland, nemlig i Vejle, bor en af de andre vindere af Det Store Jule Lotto, og han har altid haft troen på, at det godt kan lade sig gøre at vinde en af de rigtig gode gevinster. "Jeg har faktisk en i familien, som har vundet i Lotto, så jeg har troligt spillet med i mange år, fordi jeg jo har set med egne øjne, at der rent faktisk er nogen, som vinder," fortæller den glade vinder. Midtjyden havde dog ikke selv tjekket, om han havde vundet noget i Lotto på årets sidste trækning, så overraskelsen var stor, da en medarbejder fra Danske Spil ringede ham op og overbragte den store nyhed. "Jeg nåede faktisk lige at registrere, at jeg synes nummeret mindede mig lidt om et jeg havde set i reklamerne, men jeg blev alligevel meget glad og overrasket, da han fortalte, hvor meget jeg havde vundet," griner manden, der ønsker at være anonym. Kæresten er selvfølgelig blevet involveret i den store nyhed, men derudover har parret ikke fortalt det til nogen. Dog har de allerede talt om, hvad gevinsten skal bruges på. "Vi har lige købt hus, så pengene gør selvfølgelig, at det projekt er blevet noget mere overskueligt, og så er resten blevet sat ind på opsparingen for nu," fortæller manden. Parret, der begge er i starten af trediverne, har nemlig et forestående bryllup, så pengene får nok ikke lov at blive stående alt for længe. "Det giver en dejlig ro og fleksibilitet, at vi nu kan fejre den store dag uden at skulle tænke på, om vi nu også har råd til det, så det er jo fantastisk," fortæller parret.

D. 25. december, mens danskerne kunne ligge med fyldte maver på sofaen, blev der nemlig trukket lod om intet mindre end 12x1 million kroner i Det Store Jule Lotto for første gang nogensinde.

Tre af dem gik til jyske lotterispillere, der kommer fra hhv. Esbjerg, Vejle og Viborg.

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

Danske Spil har talt med to af de heldige vindere, der begge er trofaste Lotto spillere.

"Jeg spiller med hver lørdag, og har gjort det i 20 år. Og det er med de samme tal, som jeg lavede i sin tid," fortæller en af de to vindere.

Vinderen har nøje udvalgt tallene, som er fødselsdage på ham selv, konen, deres forældre og børn.

"Drømmen om den store gevinst gør jo, at jeg har spillet med i alle de år, men det er også lidt fordi, at jeg ikke rigtig har turdet andet. Jeg kan jo huske alle tallene, så jeg vil jo kunne se det med det samme, hvis nogen vandt med de tal," griner vinderen, der kommer fra Esbjerg.

Sydvestjyden skyndte sig at dele nyheden med sin kone, da han lå i sengen om aftenen og læste den mail, han havde fået fra Danske Spil, hvori der stod, at han havde vundet en million skattefri kroner.

Det gavmilde ægtepar har også allerede bestemt, hvad den flotte gevinst skal bruges på.

"Planen er, at vi sammen med vores børn og børnebørn skal ud og rejse hvert år,  indtil pengene rinder ud, og se nogle af de steder i verden, som man ellers kun drømmer om at kunne tage til," lyder det.

Bryllup og nyt hus 

Et andet sted i Jylland, nemlig i Vejle, bor en af de andre vindere af Det Store Jule Lotto, og han har altid haft troen på, at det godt kan lade sig gøre at vinde en af de rigtig gode gevinster.

"Jeg har faktisk en i familien, som har vundet i Lotto, så jeg har troligt spillet med i mange år, fordi jeg jo har set med egne øjne, at der rent faktisk er nogen, som vinder," fortæller den glade vinder.

Midtjyden havde dog ikke selv tjekket, om han havde vundet noget i Lotto på årets sidste trækning, så overraskelsen var stor, da en medarbejder fra Danske Spil ringede ham op og overbragte den store nyhed.

"Jeg nåede faktisk lige at registrere, at jeg synes nummeret mindede mig lidt om et jeg havde set i reklamerne, men jeg blev alligevel meget glad og overrasket, da han fortalte, hvor meget jeg havde vundet," griner manden, der ønsker at være anonym.

Kæresten er selvfølgelig blevet involveret i den store nyhed, men derudover har parret ikke fortalt det til nogen. Dog har de allerede talt om, hvad gevinsten skal bruges på.

"Vi har lige købt hus, så pengene gør selvfølgelig, at det projekt er blevet noget mere overskueligt, og så er resten blevet sat ind på opsparingen for nu," fortæller manden.

Parret, der begge er i starten af trediverne, har nemlig et forestående bryllup, så pengene får nok ikke lov at blive stående alt for længe.

"Det giver en dejlig ro og fleksibilitet, at vi nu kan fejre den store dag uden at skulle tænke på, om vi nu også har råd til det, så det er jo fantastisk," fortæller parret.