Nu afslører Hilda Heick et helt særligt ønske

05/03/2021

Sarah Steenfeldt

PR - ARTE Booking.
Snart fylder den folkekære sangerinde 75 år - og i den forbindelse har hun et helt særligt ønske.

Mest læste i dag

Den 19. maj kan Keld godt varme stemmen op til en stor omgang fødselsdagssang - for på den dag fylder Hilda nemlig 75 år.    Til BILLED-BLADET afslører hun nu, at der er et helt særligt ønske, som hun drømmer om at få opfyldt på dagen. Selvom det dog lige nu, ser en lille smule sort ud. Hilda drømmer nemlig om, at være bortrejst på sin store dag.    "Jeg drømmer om at være bortrejst på dagen.Vi skulle have været til Gardasøen i maj sidste år, men måtte flytte rejse et år frem," lyder det fra hende. 
For kort tid siden rundede Keld 75 år - og der måtte fejringen også foregå lidt mere dæmpet end planlagt. Der var dog besøg fra både datteren Annette, samt svigersønnen og børnebørnene.

Især én tanke spøger

Keld blev 75 år den 24. februar - og det gav anledning til, at se tilbage på et langt og dejligt liv.   I et interview med B.T.  reflekterede Keld over livet, kort før han rundede 75 år. Det gav anledning til at snakke om gode gamle minder - men også om et svært emne, nemlig hvad han frygter mest ved at han og Hilda bliver ældre.   De to har kendt hinanden siden 2. klasse og været kærester siden teenageårene. De to har efterhånden også oplevet mange ting sammen, og i mange år har de været en folkekær duo blandt danskerne.   "Når jeg kigger tilbage, tænker jeg: Hold da op, hvilket fantastisk liv jeg har haft! Det er stadig skønt. Men jeg ved også godt, at vi nærmer os slutningen," lød det fra Keld Heick.
Det har dog også givet stof til eftertanke, at man ikke kan løbe fra alderen. Nu hvor Hilda også fylder 75 til maj  - og siden at parret blev 70 år, har især en tanke spøgt.   "Jeg har svært ved at forstå det, for vi føler os ikke så gamle. Men fra vi begge fyldte 70, har vi ikke kunnet slippe tanken om, at den ene af os en dag mister den anden. Vi har vores barn og vores børnebørn at leve for. Men at forestille sig ikke at have det menneske, man har tilbragt hele sit liv med, er en skrækkelig tanke," fortæller Keld Heick ærligt.