Nu afslører hun: "Vild med dans"-deltager har haft kvindelig kæreste

20/11/2020

Nicolai Busekist

Foto: Magnus Eckstrøm/TV 2
Som ung blev danserinden forelsket i en kvinde. For hende handler kærlighed nemlig ikke om køn, men om personlighed.

Mest læste i dag

Den 49-årige "Vild med dans"-deltager Nukâka Coster-Waldau har et meget klart syn på kærlighed. "Kærlighed kender ikke til køn," lyder ordene fra hende nemlig. Det skriver SE og HØR.

 

I dag er hun lykkelig gift med sin mand, den verdenskendte skuespiller Nikolaj Coster-Waldau. De har været gift i 24 år, men de har ikke tilbragt hele livet sammen. I sine yngre dage delte Nukâka nemlig både sin kærlighed og sin seng med en kvinde. 

"Kærlighed er kærlighed. Punktum. Det har slet ikke handlet om køn, det har handlet om at forelske sig i et menneske," fortæller "Vild med dans"-deltageren til SE og HØR. 

Hun fortæller dog også, at det aldrig er noget, der har været en hemmelighed. Derimod er det noget, som alle i hendes familie og alle blandt hendes venner har været bekendt med. 

Hertil fortæller hun over for SE og HØR, at der er rigtig mange, der slås med den slags, hvorfor hun ønsker at bruge sin taletid på at bryde med sådanne tabuer. 

"Man skal turde være sig selv og stå ved sig selv," slår den 49-årige Nukâka Coster-Waldau fast over for SE og HØR. 

Hun gør det selvfølgelig meget klart, at hun ingen planer har om at falde i armene på en kvinde igen. Hun har nemlig fundet den mand, som hun ønsker at dele resten af sit liv med.

"Nu har jeg en mand, som jeg elsker og forguder, og det har jeg planer om at gøre resten af mit liv," fortæller hun. 

Anbefalet til dig