Nu bliver det en fordel for elbilister at købe elektronik hos Elgiganten

Af: Kasper Rud

|

17/07/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Energiselskabet OK deler en stor nyhed.

Lige nu læser andre også

Elgiganten eren af Nordens førende elektronik- og husholdningskæder. De tilbyder et bredt udvalg af produkter og tjenester til forbrugere. Med fokus på kundeservice og innovation har Elgiganten etableret sig som en pålidelig destination for teknologibehov, hvilket gør det lettere for kunder at finde løsninger til deres hjem og livsstil.

Nu implementerer Elgiganten i Danmark et nyt tiltag, der skal differentiere dem fra deres konkurrenter og lokke flere kunder til.

Besøgende hos Elgiganten i Grenå kan nemlig nu oplade deres elbil med lynhurtig strøm, mens de handler. Energigiganten OK har idriftsat en ny 120 kW-ladestander med to ladeudtag ved varehuset, hvilket markerer starten på en større satsning på e-mobilitet.

Det skrives i en pressemeddelelse via Ritzau.

"Vi er i en tid, hvor mange danskere skifter deres benzin- og dieselbiler ud med elbiler, og det gælder også vores kunder. Derfor giver det rigtig god mening for os at tilbyde dem muligheden for at lade deres elbil op, mens de handler hos os. Vi er derfor utroligt glade for at komme i gang med vores samarbejde med OK, så vi nu kan tilbyde denne ekstra service til vores kunder, når de besøger vores varehus i Grenå. Og det er kun begyndelsen. Vi har nemlig planer om at etablere lynladestandere ved 25 af vores 47 varehuse inden udgangen af 2025,” siger Peder Stedal, administrerende direktør i Elgiganten.

Adgang til ladestanderen er nem og bekvem via OK’s app, som ikke kræver abonnement. Det er blot at downloade appen og starte opladningen.

Den nye ladestander er en del af en større aftale mellem OK og Elgiganten, som blev indgået i slutningen af 2023. Aftalen omfatter etableringen af over 100 lynladepunkter fordelt ved 25 varehuse.

”Vi er rigtig glade for, at bilisterne begynder at få glæde af vores samarbejde, og vi ser frem til at klarmelde de næste ladestandere i rækken,” siger Kenneth Korsgaard, OK’s markedsdirektør på e-mobilitet. "Hos OK arbejder vi målrettet på at sikre lademuligheder der, hvor folk færdes til daglig. Vi mener, at det skal være nemt og bekvemt at være elbilist i Danmark - og lige præcis dét bidrager vores samarbejde med Elgiganten til, da vi sammen skaber flere lokale lademuligheder til elbilisterne."

De mange nye ladestandere forventes at være idriftsat ved udgangen af 2025, hvorefter Elgiganten og OK vil overveje yderligere etableringer ud over de nuværende lokationer.

I alt vil der blive etableret 51 lynladere, svarende til 102 ladepunkter, som kan levere en effekt på op til henholdsvis 120 kW og 240 kW.

Disse vil blive fordelt på 25 af Elgigantens varehuse. Denne indsats repræsenterer en betydelig forbedring af ladeinfrastrukturen i Danmark og vil gøre det endnu lettere for elbilister at få opladet deres køretøjer hurtigt og bekvemt.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig