Nu bliver det koldt: Her melder DMI om 4 grader

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu bliver det for alvor koldt.

Lige nu læser andre også

Det danske vejr er en sjov størrelse, og den uge, vi befinder os i, er ingen undtagelse.

I løbet af få dage er vi gået fra højsommer til efterårsvejr, hvorfor det med andre ord kan siges, at to omgange med regn har banket temperaturen ned fra 25-28 grader til bare 15 grader.

Onsdagen starter i de østlige egne med mange skyer og regn. Der er udsigt til, at det i løbet af formiddagen klarer op vest fra.

Sådan skriver DMI.

På Bornholm må man dog sagtens finde regnfrakken frem, da nedbøren ser ud til at fortsætte næsten hele dagen. Det er først sidst på eftermiddagen opklaringen når frem.

Heller ikke torsdag slipper vi for regn- og tordenbyger, men knap så mange som i dag. Vinden vil også lægge sig lidt, så den bliver mere som vi er vant til - svag til jævn.

Det er tilmed værd at nævne, at det torsdag bliver rigtig, rigtig koldt. I nattetimerne vil temperaturen falde helt ned til fire grader, hvorfor det med at sove med vinduet åbent, nok ikke er nogen god idé.

Weekendvejret

Selvom der i weekenden er udsigt til en del sol og stort set tørt vejr, så kan du rolig beholde det varme tøj fremme.

Lørdag byder på en blanding af sol og skyer, men visse steder vil det være mere overskyet, især på Bornholm, hvor der er mulighed for enkelte regnbyger.

Temperaturen forventes at ligge mellem 13 og 17 grader, og vinden vil være let til frisk fra nordvest.

I løbet af natten vil vejret generelt være tørt og klart flere steder - dog med mulighed for regn på Bornholm. Nattetemperaturerne vil falde til mellem 5 og 12 grader, og det vil være koldest i landets indre områder.

Søndag starter overskyet, og enkelte steder kan der forekomme let regn.

Temperaturen vil ligge mellem 14 og 18 grader, og vinden vil være svag til frisk fra syd til nordvest.

Om natten bliver det igen skyet med mulighed for regn flere steder. Temperaturen vil befinde sig mellem 10 og 15 grader, og vinden vil være svag til frisk fra skiftende retninger.

Anbefalet til dig